Persbericht

ZAM Sierbestrating/Onlinebestrating.nl

ZAM Sierbestrating/Onlinebestrating.nl
ZAM Sierbestrating, Tuinhout & Hoveniers en Onlinebestrating.nl zijn al meer dan 40 jaar dé tuinspecialisten in Flevoland.

 
ZAM Sierbestrating, Tuinhout & Hoveniers
Bij ZAM Sierbestrating, Tuinhout & Hoveniers vindt u een totaaloverzicht aan tuinproducten. We zijn gespecialiseerd in het leveren van onder andere sierbestrating, tuinhout en andere producten voor in uw tuin. Heeft u mooie terrastegels gevonden die uw tuin helemaal af maken? Kies er dan voor om de tegels professioneel te laten leggen met de legservice.

Onlinebestrating.nl
Bij Onlinebestrating.nl vindt u alles op het gebied van sierbestrating. Onlinebestrating.nl is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het leveren van bestrating voor in de tuin. Neem gerust een kijkje op de website en bekijk het brede assortiment met bestrating.

Neem een kijkje in de grootste showroom van Lelystad
We mogen met trots zeggen dat we de grootste showroom van Lelystad hebben. In deze showroom bekijkt u de bestrating van Excluton, maar ook vele andere tuinproducten, zoals tuinhout, kunstgras, zand, schuttingplanken, vlonders, et cetera.

 Door de showroom te bezoeken heeft u een compleet beeld van de mogelijkheden van uw tuin. U ziet voorbeelden, krijgt advies en kunt zo de perfecte tuin samenstellen. We heten u van harte welkom in de showroom aan de Kaapstanderweg 41 in Lelystad. 

 


Lees meer

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 - 13:00 uur
Zondag: Gesloten