Persbericht

Weulen Kranenbarg

Weulen Kranenbarg is de laatste jaren uitgegroeid van bestratingsspecialist tot compleet “buitencentrum”. Alles wat u nodig heeft om uw tuin tot een perfecte leefruimte te maken vindt u bij ons in Vorden. Bestrating en tuinhout zijn nog altijd de hoofdmoot en wij bieden u een ruim en divers assortiment.

Vroeger was de keuze beperkter en werd al snel voor een grindtegel of een waaltje gekozen. Tegenwoordig is er een zeer groot aanbod in bestrating, er is heel wat deskundigheid vereist om de juiste tegel voor een tuin te vinden. Hierin onderscheidt het bedrijf zich door de jarenlange ervaring en de vele contacten met betonproducenten in binnen- en buitenland.

Service, kwaliteit en deskundigheid zijn de pijlers waar het bedrijf zijn hele bedrijfsfilosofie op heeft gebaseerd. De kwaliteit komt naar voren in de producten die het bedrijf levert aan particulieren en bedrijven. In de showtuinen buiten en overdekt worden de producten op creatieve wijze gepresenteerd.

Wij hebben diverse mooie voorbeeldtuinen aangelegd, hier worden de verschillende combinatiemogelijkheden getoond. Ook wanneer u eigenlijk niets nodig heeft is een bezoekje aan het bedrijf ook gewoon een leuke vrijetijdsbesteding. Even inspiratie opsnuiven en de opgedane ideeën thuis in praktijk brengen. Soms kunnen het kleine veranderingen zijn die een tuin een geheel nieuw inzicht kunnen geven. Dus laat u verassen en overweldigen …

Kom en geniet van alles wat met buiten te maken heeft.


Lees meer

Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 08:00 - 18:00 uur
Woensdag: 08:00 - 18:00 uur
Donderdag: 08:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 08:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 08:30 - 16:00 uur
Zondag: Gesloten