Persbericht

Van Steenbergen Sierbestrating BV

Zoekt u sierbestrating voor uw tuin? Wilt u de terrastegels of het grind ook zien en voelen? Kom dan naar ons showterrein in De Klomp, tussen Veenendaal en Ede.

Op ons showterrein van ruim 1500m² ziet u alle soorten sierbestrating en tuinaccessoires zoals schuttingen en verandadaken. We hebben een enorme keuze in natuursteen, grind, terrastegels, klinkers en keien. We leveren verschillende merken, zo hebben we altijd wel een bestrating die bij u past. Bijna alles is op voorraad zoals u van een groothandel mag verwachten. Hebben we het niet, dan kunnen we het binnen vijf werkdagen leveren.

TEGELS VOOR IN HUIS
Naast onze sierbestrating hebben we een flinke showroom met vloertegels en wandtegels. Waar wandtegels vroeger vooral in keuken en badkamers werden gebruikt ziet u deze nu ook decoratief aan de wanden. Vooral de natuursteentegels met ruwe zichtzijde zijn momenteel erg in trek.

MEER DAN 25 JAAR EEN BEGRIP
Van Steenbergen Sierbestrating is ruim 25 jaar geleden opgericht door Reijer van Steenbergen. In die 25 jaar is ons bedrijf gestaag gegroeid naar een familiebedrijf waar inmiddels zeven mensen werkzaam zijn. Van Steenbergen is met recht een familiebedrijf, zoon en dochter werken bij het bedrijf en de medewerkers hebben allemaal lange dienstverbanden tot wel 25 jaar. In de loop der jaren is ons assortiment van zand, grind en bestrating uitgegroeid naar een compleet assortiment voor de verharding van de tuin met daarbij aan tuin verwante accessoires. Sinds een jaar verkopen we ook tegels voor binnenshuis.

Komt u eens langs om ons buitenterrein en de nieuwe showroom te bekijken. U bent van harte welkom.


Lees meer

Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 08:00 - 18:00 uur
Woensdag: 08:00 - 18:00 uur
Donderdag: 08:00 - 19:30 uur
Vrijdag: 08:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 08:00 - 15:30 uur
Zondag: Gesloten