Persbericht

Van Essen Sierbestrating BV

Bij Van Essen Sierbestrating vind je alles voor je tuin, waaronder natuurlijk Excluton tegels

 

Van Essen Sierbestrating is één van de grootste leveranciers van sierbestrating in Nederland. Onze klanten zijn onder andere hoveniers en particulieren. Een groot deel van ons assortiment kun je bekijken in de ruim 2000 m2 grote showtuin. Hier kun je doordeweeks en op zaterdag, in alle rust rondkijken. Bij het vinden van de juiste sierbestrating is het wel zo fijn om deze van tevoren goed te kunnen bekijken en de mogelijkheid te hebben om vragen te stellen aan professionals.

Je tuin aanleggen met sierbestrating en stenen elementen
De sierbestrating in een tuin gaat veel verder dan alleen de tegels voor een terras of de stenen en klinkers voor een oprit aanleggen. Er zijn tegenwoordig prachtige stenen elementen beschikbaar, die je tuin een mooie, luxueuze uitstraling geven en bovendien het onderhoud vergemakkelijken. Met opsluitbanden of palissades kun je het gazon en perkjes van de paden of het terras scheiden. Wat dacht je van verschillende niveau's of muurtjes in de tuin aan te brengen met stapelstenen zoals de Excluton Linia pallisade of stonewalling?

Ga je een terras aanleggen? Onderzoek dan welk type tegels het meest geschikt is voor de situatie. Afhankelijk van de ligging van het terras kan het slim zijn om voor keramische tegels te gaan, zoals  de Excluton keramische tegels die we standaard in het assortiment hebben. Keramische tegels zijn onderhoudsvriendelijker en hebben minder last van slijtage en weersinvloeden dan bijvoorbeeld natuurstenen tegels of betontegels.

Kom langs bij Van Essen Sierbestrating in Westervoort
Een mooie, onderhoudsvriendelijk tuin creëren met een natuurlijke look, dat is waar wij naar streven. Iedere tuinwens is uniek en het assortiment van Van Essen Sierbestrating in Westervoort bij Arnhem sluit daarop aan. Met eindeloos veel verschillende mogelijkheden, die je allemaal in onze showtuin kunt bekijken. Kom ook langs en wandel op een doordeweekse dag of lekker op de zaterdag rond in onze showtuin. Je hebt de mogelijkheid onze medewerkers vragen te stellen over de producten en over de aanleg ervan.
 


Lees meer

Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:30 uur
Dinsdag: 08:30 - 19:30 uur
Woensdag: 08:30 - 19:30 uur
Donderdag: 08:30 - 19:30 uur
Vrijdag: 08:30 - 19:30 uur
Zaterdag: 08:30 - 17:00 uur
Zondag: Gesloten