Persbericht

van Eldijk Sierbestrating

Sinds jaren is Van Eldijk Sierbestrating hét adres voor al uw tuinmaterialen. Als het nu gaat om (sier)bestrating, kunstgras, (tuin)hout, zand, grond, grind en split of wellicht tuinverlichting of een nieuwe overkapping. Wij hebben alles in het assortiment om uw complete tuin aan te leggen en in te richten.
Ook voor tuinaccessoires, van A tot Z kunt u bij ons terecht, denk aan tuinmeubelen, heathers, sauna’s, buitenverblijven en nog veel meer. Van Eldijk Sierbestrating heeft alles voor uw tuin!

Met onze ervaring en uitgebreide kennis van de beschikbare producten in de markt, kunnen wij van elke tuin uw droomtuin maken. Van een kopje koffie op je Italiaanse patio bij de eerste zonnestralen van de dag tot een gezellige avond met vrienden in een prachtige verlichte tuin. Wij hebben alles in huis om jouw tuin nét dat beetje extra te geven wat hem af maakt.

Wij helpen mee bij het zoeken naar de juiste inspiratiebronnen, schetsen mee in het ontwerp en geven advies op maat om de beste producten te vinden die bij jou passen.
Voor de doe-het-zelver hebben we een uitgebreid assortiment aan gereedschap en voor diegene die het liever uitbesteed hebben we een royaal netwerk van goede hoveniers en stratenmakers.


Lees meer

Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00 uur
Dinsdag: 08:00 - 17:00 uur
Woensdag: 08:00 - 17:00 uur
Donderdag: 08:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 08:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 08:00 - 15:00 uur
Zondag: Gesloten