Persbericht

Totaal Bestrating

Welkom bij Totaal Bestrating in Drachten!

Totaal Bestrating in Drachten is de totaal leverancier van het noorden. Totaal Bestrating verkoopt alles op het gebied van de aanleg van uw nieuwe tuin. Totaal Bestrating verkoopt onder meer sierbestrating, grind & split en heeft daarbij ook nog een ruime keuze aan tuinhout. Ook maken wij blokhutten en overkappingen op maat naar uw wens.

Totaal Bestrating verkoopt aan particulieren, hoveniers en bedrijven. Bezoek eens onze showroom en buitentuin waar wij een groot gedeelte van alle Excluton producten hebben ingestraat.

Het instraten van producten geeft veelal een goed beeld, dit wordt compleet gemaakt doordat de bestrating wordt aan gekleed met muurelementen, schuttingen en verschillende soorten grind en split, alles om u als klant de verschillende mogelijkheden te tonen en u uw tuin naar eigen inzicht kunt restylen.

6 dagen per week staan wij met ons team voor u klaar om u een passend advies te geven en te helpen met het maken van de juiste keuze van uw nieuwe bestrating.

Tevens kunnen wij u helpen met het grondwerk en de aanleg van uw tuin. Naar wens van de klant wordt een vrijblijvende offerte gemaakt en is er de mogelijkheid om een ontwerp van uw tuin te laten maken.

 Voor ieder wat, daar staan wij voor bij Totaal Bestrating!

Zo hebben wij naast ons standaard assortiment ook nog een Bestratings Outlet. Het gehele jaar hebben wij diverse, aantrekkelijk geprijsde partijen op voorraad. Ook bent u bij ons op het juiste adres als het gaat om bestrating voor de agrarische sector, bestrating voor infra-projecten en hebben wij een groot assortiment aan betonplaten, betonklinkers, keerwanden en aanverwante artikelen.

 
Kom een keer langs, wij en de koffie staan altijd voor u klaar! Bezoek ook eens onze site, waar u een groot gedeelte van ons assortiment kunt bekijken. 

 

 


Lees meer

Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 08:00 - 17:30 uur
Woensdag: 08:00 - 17:30 uur
Donderdag: 08:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 08:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:00 - 16:00 uur
Zondag: Gesloten