Persbericht

Step Stones

Welkom bij StepStones in Hengelo !

StepStones is het bedrijf in Twente dat alles verkoopt op het gebied van de aanleg of het restylen van uw tuin. Door het brede assortiment terrastegels, sierbestrating en buiten­verlichting kunt u uw tuin naar wens inrichten.

In onze showtuin en verlichtingswinkel heeft u de mogelijkheid een groot deel van alle Excluton producten te bekijken. Wij voorzien u graag van de nodige informatie en advies waarbij wij u verschillende combinaties laten zien doordat de bestrating is aangekleed met diverse muurelementen en verschillende soorten grind en split.

Ons team staat zes dagen per week voor u klaar om u een passend advies te geven en te helpen met het maken van de juiste keuze van uw nieuwe bestrating. Kom langs ter inspiratie en laat u informeren over de diverse producten.

StepStones verkoopt aan particulieren, hoveniers en bedrijven. Wij hebben een ruim assor­timent van terrastegels, keramisch op beton, voegen, sierbestrating, gebakken bestrating, natuursteen, muurelementen, borderblokken, grind, split, tuinverlichting en alle aanverwante materialen.

 


Lees meer

Openingstijden

Maandag: 08.30 uur - 17.30 uur
Dinsdag: 08.30 uur - 17.30 uur
Woensdag: 08.30 uur - 17.30 uur
Donderdag: 08.30 uur - 17.30 uur
Vrijdag: 08.30 uur - 17.30 uur
Zaterdag: 08.30 uur - 16.00 uur
Zondag: Gesloten