Persbericht

Steenplaza Frans de Bruyn

Welkom bij Frans de Bruyn

DE ENIGE IN NEDERLAND MET EEN SHOWTUIN VAN 5000 M2!

Waar begint u bij de aanleg van een nieuwe tuin? Het antwoord op deze vraag is eenvoudig: bij Frans de Bruyn in Lexmond. Daar vindt u niet alleen een inspirerende collectie sierbestrating en tuinhout, u doet ook ideeën op in de modeltuin van 5000 m2! In de modeltuin presenteren we een enorme variatie aan mogelijkheden van bestrating en tuinhout.

Wandel eens langs de vele voorbeelden en verbaas u hoe mooi een tuin wordt door creatief om te gaan met materialen.

Heeft u vragen? Leg ze voor aan onze tuinvakmensen. Ons verkoopteam staat u graag te woord!

Belangrijk is dat wij vrijwel alle producten uit voorraad leveren en zelf voor transport zorgen. Dat maakt de aflevering net even flexibeler en sneller. Krijgt u ondanks alle inspiratie in onze modeltuin geen goed beeld van uw nieuwe droomtuin? Dan brengen wij u graag in contact met tuinarchitecten of hoveniers. We beschikken over een goed netwerk en vinden zeker de specialist die past bij uw wensen.

Kwaliteit:

Als het gaat om kwaliteit heeft Frans de Bruyn een duidelijke visie: alleen het beste vinden wij goed genoeg om in de collectie op te nemen. Dit betekent dat sommige producten speciaal zijn geassembleerd, geproduceerd of geïmporteerd voor ons bedrijf. Alle producten sluiten aan bij de laatste actuele trends voor 2014.


Lees meer

Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 07:00 - 18:00 uur
Woensdag: 07:00 - 18:00 uur
Donderdag: 07:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 07:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 08:00 - 15:00 uur
Zondag: Gesloten