Persbericht

Sierbestrating Jonk Almere

In 2004 deed Sierbestrating Jonk zijn intrede in Almere. Met een gigantische, haast sprookjesachtige showtuin, korte levertijden en een geweldige service naar de klant toe, bouwde Jonk in zeer korte tijd een vertrouwde naam op in Almere. Begin 2012 kondigde Sierbestrating Jonk Almere een verhuizing aan. Er werd perceel aangekocht aan de Splijtbakweg 11 Almere. Gelegen op het bedrijventerrein Poldervlak in Almere, ziet Jonk nog betere mogelijkheden om klanten te kunnen voorzien van tuinproducten.

Met een oppervlakte van 3655 m2, waarvan 1700 m2 showtuin en daarmee de grootste showtuin van Flevoland, kunt u bij Jonk aan de splijtbakweg terecht voor werkelijk alles het gebied van sierbestrating, sierbeton, natuursteen, gebakken bestrating, keramische tuintegels, kunstgras, tuinhout, hekwerk, blokhutten, tuinhuisjes in de meest denkbare soorten en maten. De showtuin is voorzien van meer dan 250 voorbeeldbestratingen van modern tot nostalgisch, van strak tot speels.

Tevens worden er tientallen verschillende erfafscheidingen gepresenteerd in hardhout, geïmpregnerd hout, composiet, kunststof, polyrattan, betonijzer, maar ook betonsystemen, grindschuttingen, steenschuttingen, tuinhuizen, blokhutten, vlonders, terrasoverkappingen, tuinverlichting etc.

Alle producten zijn overzichtelijk en vakkundig aangelegd om zo de klant te kunnen begeleiden met de keuze en de mogelijkheden voor de inrichting van de tuin, oprit en terras.

Een kijkje bij Jonk Sierbestrating Almere B.V. is dan ook zeker de moeite waard. Naast leveringen en tuinaanleg bij particulieren, is Jonk ook de grootste toeleverancier aan diverse hoveniers en stratenmakers uit het Gooi en Flevoland.


Lees meer

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 09:00 - 18:00 uur
Woensdag: 09:00 - 18:00 uur
Donderdag: 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur
Zondag: Gesloten