Persbericht

BMN Raalte

Bij BMN Raalte bieden we je een uitgebreide selectie aan tegels. In onze showroom ontdek je de nieuwste woontrends op het gebied van tegels en sanitair. Of je nu op zoek bent naar een rustieke tegel of een eigentijdse look, bij ons ben je aan het juiste adres. We hebben ook een ruime keuze aan Excluton sierbestrating. Onze vestiging heeft een breed assortiment, met diverse presentatierekken om je snel en eenvoudig een goed beeld te geven van de mogelijkheden op het gebied van sierbestrating.

Daarnaast heb je bij BMN Raalte keuze uit 150.000 stuks bouwmaterialen. Van tegels tot isolatiemateriaal en van dakpannen tot een scala aan hout- en plaatmaterialen. Veel van deze bouwmaterialen hebben we op voorraad. Je kan deze bouwproducten afhalen op de vestiging, maar we komen de bestelde bouwmaterialen ook graag afleveren op ieder gewenst adres. 

Als het gaat om duurzaam bouwen bieden wij Greenworks aan. Met behulp van Greenworks kunnen we je adviseren over de meest milieubewuste bouwproducten.

Kom gerust langs in Raalte en laat je informeren over bouwmaterialen, de nieuwste woontrends en Excluton sierbestrating. Wij vinden voor jou de oplossing waar je naar op zoek bent!


Lees meer

Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00 uur
Dinsdag: 08:30 - 17:00 uur
Woensdag: 08:30 - 17:00 uur
Donderdag: 08:30 - 17:00 uur
Vrijdag: 08:30 - 17:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten