Persbericht

Raab Karcher Raalte

Raab Karcher Raalte biedt u een keur aan tegels. In onze prachtige showroom vindt u de laatste woontrends op het gebied van tegels en sanitair. Of u nu op zoek bent naar een rustieke tegel of naar een eigentijdse, bij ons bent u aan het juiste adres. Maar ook voor Excluton sierbestrating kunt u bij ons terecht. Onze vestiging beschikt namelijk over een zeer uitgebreid assortiment. Wij hebben diverse presentatierekken waardoor u snel en eenvoudig een goed beeld kunt krijgen bij de mogelijkheden op het gebied van sierbestrating.

Bij Raab Karcher Raalte bent u welkom voor sierbestrating met een zeer ruime keuzemogelijkheid op het gebied van kleuren, patronen en afmetingen. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag met het maken van de juiste keuze, zodat u jarenlang kunt genieten van prachtige sierbestrating rondom uw woning.

Daarnaast heeft u bij Raab Karcher Raalte keuze uit 150.000 bouwmaterialen. Van tegels tot isolatiemateriaal en van dakpannen tot een scala aan hout- en plaatmaterialen. Veel van deze bouwmaterialen hebben we op voorraad. U kunt er voor kiezen om de bouwproducten op de vestiging op te halen, maar we komen de bestelde bouwmaterialen ook graag afleveren op ieder gewenst adres.

Ook voor duurzaam bouwen moet u bij Raab Karcher Raalte zijn. Middels Greenworks kunnen we u adviseren met welke producten u het meest milieubewust kunt bouwen.

Kom langs in Raalte en laat uzelf informeren op het gebied van bouwmaterialen, de laatste woontrends en Excluton sierbestrating. Wij vinden met én voor u de oplossing waar u naar zoekt. Raab Karcher is immers niet voor niets de hoeksteen van de bouw.


Lees meer

Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30 uur
Dinsdag: 08:30 - 17:30 uur
Woensdag: 08:30 - 17:30 uur
Donderdag: 08:30 - 17:30 uur
Vrijdag: 08:30 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 - 12:00 uur
Zondag: Gesloten