Persbericht

Pieper Tuin + Bouw

BPG Pieper Tuin- en Bouwmaterialen

Tuinmaterialen en sierbestrating van BPG Pieper Ermelo

U gaat uw tuin compleet opnieuw aanleggen en inrichten of u bent op zoek naar producten die uw tuin helemaal afmaken. Bij Pieper Ermelo bent u aan het juiste adres voor sierbestrating, schuttingen, tuinverlichting en eigenlijk alles wat met de tuin te maken heeft!

Elke nieuwe tuin begint met een wensenlijst. Het is belangrijk om te weten: met welke materialen u wilt gaan werken, wat u wel wilt en vooral wat u niet wilt! Door te gaan kijken in onze vernieuwde show- en avondtuin kunt u allerlei ideeën opdoen. Met ruime sortering sierstraatstenen en tegels treft u steeds weer een andere sfeer en stijl aan. Omdat elk huis en elke omgeving anders is, zullen ook voor uw tuin de door u gewenste sfeer, vormen en kleur op maat moeten worden ingepast. Daarnaast kunt u diverse schuttingen en tuinhout bekijken. Helemaal uniek is onze “Avondtuin” waar u (ook overdag) het effect van diverse soorten tuinverlichting kunt zien.

Uw tuin (opnieuw) ontwerpen of aanleggen. Het ontwerp en de aanleg zou u natuurlijk allemaal zelf kunnen doen, maar u kunt ook onze vakkundige en creatieve hulp inroepen.

U kunt ons bereiken via 0341-352931 of u kunt hier online een vraag stellen. Voor een overzicht van bedrijven welke u kunnen helpen tijdens de aanleg, verwijzen we u graag door naar één van onze partners op het gebied van tuinarchitecten, hoveniers of stratenmakers.

BPG Pieper levert alles wat u nodig kunt hebben op het gebied van dode materialen voor tuinaanleg en straatwerken. De verkoopmedewerkers van Pieper zijn allen geschoold en opgeleid met betrekking tot de producten in ons assortiment en kunnen u daarom van een gedegen advies voorzien.

Snelle levering van producten
 

Dankzij het ruime assortiment, wekelijkse leveranties vanaf de grote leveranciers in Nederland en onze eigen vrachtwagens is BPG Pieper Ermelo in staat snel en adequaat op uw vraag in te springen. Een deel van de meest gangbare bestrating hebben wij op voorraad en is snel vanuit ons eigen magazijn te leveren.

Kijkt u ook eens op onze webshop voor sierbestrating en (tuin)tegels: www.steenvoordeel.nl! Hier kunt u snel en veilig online stenen bestellen!


Lees meer

Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 07:00 - 17:30 uur
Woensdag: 07:00 - 17:30 uur
Donderdag: 07:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 07:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:00 - 16:00 uur
Zondag: Gesloten