Persbericht

L'Ortye Tuin-Deco-Bouw

Ruim 40 jaar ervaring in de verkoop van sierbestrating! Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van Hardware Tuinmaterialen, en dan voornamelijk in sierbestrating, te denken aan: Betonbestrating, Betontegels, Natuursteen bestrating, Natuursteen tegels, Gebakken bestrating, Gecoate tegels, Keramische tegels en nog veel meer!

Verder richten wij ons ook veel op verkoop van split, grind en zand die wij dan ook bij ons in de bulk hebben opgeslagen. Verder bestaat ons programma uit Tuinschermen (hout, composiet, aluminium, etc.), Tuinhout, Veranda’s, Tuinverlichting, Tuinmeubelen, Steenkorven (eigen fabricage), Kunstgras, en nog veel meer tuinproducten… kortom ALLES VOOR UW TUIN!

Wij zijn een familiebedrijf die met passie bezig is met tuinen. Hierdoor staan wij bekend om onze kwaliteit, service en klantvriendelijkheid! De klant staat bij ons hoog in het vaandel, en bij ons is een eerlijk advies van groot belang. Iedereen die bedrijfsmatig of particulier bezig is met de aanleg van tuinen, terrassen, opritten of vijvers, kan terecht bij ons voor een omvangrijk en kwalitatief hoogwaardig aanbod.

Bezoek eens onze ruim 3.000m2 unieke showtuin/showroom en ons uniek drive-in terrein van ruim 21.000m2. Wij vinden het belangrijk om mooie producten te leveren tegen een goede prijs. Ook hebben wij veel budget producten. Naast de hoge service hebben wij ook een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding!


Lees meer

Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:00 uur
Dinsdag: 07:30 - 18:00 uur
Woensdag: 07:30 - 18:00 uur
Donderdag: 07:30 - 18:00 uur
Vrijdag: 07:30 - 18:00 uur
Zaterdag: 08:00 - 16:00 uur
Zondag: Gesloten