Persbericht

Jansen Hoveniers

De kracht van Jansen Hoveniers is dat wij jarenlange ervaring hebben met het aanleggen en renoveren van tuinen in midden Noord-Holland. Daardoor hebben wij een grote expertise kunnen opbouwen en kunnen wij een eerlijk en duidelijk verhaal vertellen over de verkrijgbare tuinmaterialen.

 

Naast het creeren van tuinen leveren wij ook alles soorten tuinmaterialen los. Op www.jansentuinmaterialen.nl staat een gevarieerd assortiment in materialen. U kunt bij ons terecht voor alle denkbare materialen voor de tuin: van sierbestrating, betontegels, natuursteen, keramiek, muurelementen, tot kunstgras, tuinafscheidingen, kant & klaar hagen, verlichting en plantenbakken.

 

In onze showtuin is een groot assortiment aan tuinmaterialen zichtbaar, en zijn deze zowel in de borden als op grondvakken zichtbaar! Onze showtuin is zonder twijfel de moeite waard om te bezichtigen. Wij verheugen ons op uw komst! Onze showtuin is vrij toegankelijk van maandag tot en met zaterdag van 08:00 - 17:30 (zondag gesloten).

 

Alle materialen worden door middel van ons eigen wagenpark met chauffeurs volgens afspraak bij u afgeleverd, waarbij snelle leveringen uiteraard mogelijk zijn.


Lees meer

Openingstijden

Maandag: 08.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag: 08.00 uur - 17.30 uur
Woensdag: 08.00 uur - 17.30 uur
Donderdag: 08.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag: 08.00 uur - 17.30 uur
Zaterdag: 08.00 uur - 17.30 uur
Zondag: Gesloten