Persbericht

Gigatuin

Welkom bij Gigatuin!

Gigatuin staat klaar voor zowel de particulier als de hovenier. Wij leveren een breed assortiment aan tuingerelateerde producten voor in uw tuin. Naast onze standaard producten hebben wij ook een afdeling met outlet gerelateerde producten. Onze "standaard" producten kunnen wij jaarrond leveren. De outlet producten zijn afkomstig vanuit onze partijhandel en zullen door het jaar heen regelmatig wisselen van samenstelling.

Betaling

Nadat u uw opdracht heeft geplaatst krijgt u automatisch (per email) een bevestiging van uw bestelling. U kunt het te betalen bedrag eenvoudig voldoen via iDEAL of overmaken naar het vermelde rekeningnummer. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen nemen wij uw opdracht in behandeling. Heeft u vragen over de betaling neem dan gerust contact met ons op (Tel. 06-13139817 of info@gigatuin.nl).

Bezorging

Binnen 4 tot 8 werkdagen nadat wij uw betaling hebben ontvangen kunnen wij uw bestelling bij u thuis bezorgen (mits voorradig bij onze leverancier). De levering geschiedt met een trailer (lengte 17 meter) met laad/ loskraan. Met deze kraan kunnen wij uw producten tot circa 4 meter vanaf de auto neerzetten. Of de producten op de door u gewenste plaats kunnen worden neergezet is afhankelijk van de bereikbaarheid. Op het bestelformulier kunt u aangeven in welke week u de producten geleverd wilt krijgen. Onze afdeling planning zal vervolgens kijken op welke dag en tijdstip er geleverd kan worden. U wordt minimaal een dag voor levering op de hoogte gebracht van de levering.

 


Lees meer

Openingstijden

Maandag: 10.00 uur - 17.00 uur
Dinsdag: 10.00 uur - 17.00 uur
Woensdag: 10.00 uur - 17.00 uur
Donderdag: 10.00 uur - 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 uur - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur - 17.00 uur
Zondag: Gesloten