Persbericht

De Wolff Tuinmaterialen B.V.

De Wolff Tuinmaterialen, dé tuinspecialist van de regio!

Wij zijn meer dan een verkooppunt! Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de bestelling van producten, maar ook voor advies en ondersteuning.
In de showroom bieden wij een breed assortiment aan. Sierbestrating van beton, keramiek en natuursteen, maar ook tuinhout, overkappingen, veranda’s, tuinverlichting en onderhoudsproducten.  

 

De Wolff Tuinmaterialen is van oudsher een hoveniersbedrijf dat gespecialiseerd is in het verzorgen van uw gehele tuin. Ook daarom kunnen wij u van de nodige informatie voorzien of het nu gaat om het aanleggen van uw tuin, tuinonderhoud, (sier) bestrating, plaatsen van schuttingen, vlonders of het aanleggen van een vijver en/of waterpartijen.

Wij zijn een ervaren, enthousiast en dynamisch bedrijf dat staat voor kwaliteit, vakmanschap en service. De Wolff Tuinmaterialen levert de genoemde diensten in de Randstad en voor elke soort tuin. Door onze jarenlange ervaring is geen klus voor ons te ingewikkeld.

Het is voor ons, maar zeker ook voor u, van groot belang dat wij zo optimaal mogelijk met u als klant communiceren. Een duidelijke communicatie en het nakomen van gemaakte afspraken is de beste garantie voor kwaliteit en continuïteit.


Lees meer

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag: 09:00 - 17:00 uur
Woensdag: 09:00 - 17:00 uur
Donderdag: 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur
Zondag: Gesloten