Persbericht

Daams Houthandel, Schuttingbouw & Sierbestrating

ONS GEHEIM? ALS JE AL ZOLANG MEELOOPT, DAN MAKEN ZE JE NIKS MEER WIJS OVER KWALITEIT


Daams in Valkenswaard is dé specialist in houtmaterialen, sierbestrating en schuttingen. Met onze jarenlange ervaringen en deskundigheid zijn wij de betrouwbare leverancier in de regio. Onze werf aan de Dommelseweg is al tientallen jaren een populaire plek voor professionals en particulieren die kwaliteitsproducten zoeken voor in en om de tuin. Kom eens langs, de koffie staat altijd klaar.

Wortels in Valkenswaard


In 1969 is vader Daams begonnen met het rooien van bomen, daarna met het sprokkelen van kachelhout en het houtvrij maken van wegen. Zijn bedrijf is uitgegroeid tot Daams Houthandel & Sierbestrating, een succesvol familiebedrijf met oog voor kwaliteit. Bij Daams Houthandel zijn de specialisten ook gewoon liefhebbers van hout en tuin. Ze helpen u graag met het maken van een terras, schutting, veranda of vlonder, en met hetzelfde enthousiasme voorzien ze u van advies als u het helemaal zelf wil doen. Geen vraag is te gek, ze staan voor u klaar. Daams werkt bovendien nauw samen met tuinarchitecten, hoveniers en klussenbedrijven zodat u voor elk project verzekerd bent van de kennis en kunde van een echte specialist. Voor schuttingen en bestratingen komen onze specialisten vrijblijvend inmeten zodat u altijd een passende offerte krijgt. Met dit soort service weten we al sinds 1969 klanten aan ons te binden!

Kwaliteit voor de regio


Met een streng oog voor kwaliteit, maatwerk in eigen huis en snelle service met een team van vakmensen heeft Daams Houthandel tientallen jaren aan de weg getimmerd in de regio. Zelfs letterlijk, de Gemeente Valkenswaard doet een beroep op ons voor het klein onderhoud aan de gemeentelijke straten. Bij een aantal zorgcentra in de omgeving verzorgen we de tuinen en wij dragen een steentje bij aan Valkenswaard door de plaatselijke kinderboerderij te helpen waar we kunnen. Onze klanten weten dit te waarderen en profiteren zelf ook van expertise in de buurt. Voor kwaliteitshout, sierbestratingen en schuttingen bent u aan de Dommelseweg 171 aan het juiste adres.


Lees meer

Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 08:00 - 18:00 uur
Woensdag: 08:00 - 18:00 uur
Donderdag: 08:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 08:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 08:00 - 16:00 uur
Zondag: Gesloten