Persbericht

Breure Sierbestrating

Breure Sierbestrating is dé specialist in het leveren van kwalitatieve tegels en bestratingsmaterialen in Brabant. In de voor u speciaal aangelegde overdekte showroom kunt u vrijblijvend ons uitgebreide assortiment komen bekijken om inspiratie op te doen voor uw droomtuin. Wij bieden u het volledige assortiment van Excluton aan, te bezichtigen in alle mogelijke kleuren en maten.

In onze overdekte showroom kunt u zich onder het genot van een kop koffie u vrijblijvend laten adviseren door één van onze adviseurs over de mogelijkheden en actuele trends op dit moment in sierbestrating. U kunt online een persoonlijke afspraak inplannen met één van onze adviseurs of zomaar langskomen wanneer het u uitkomt. In onze overdekte showroom heeft u geen last van regen, kou of wind en kunt u naar hartenlust ideeën opdoen of u laten adviseren door onze deskundige adviseurs. Naast het alleen leveren van de sierbestrating kunnen wij deze ook voor u deskundig leggen of u in contact brengen met een kundige partij die dit voor u kan uitvoeren.

Breure Sierbestrating is onderdeel van Breure Grondwerken en heeft daarmee ruim 25 jaar ervaring in de voorbereiding, aanleg van zowel grote projecten als kleine tuinen. Naast een ruim assortiment aan sierbestrating, afwatering en voegmiddelen, voeren wij via onze Bouwhandel ook een breed assortiment in GWW producten zoals drainage, tyleen slangen, PVC, mantelbuizen, zand, grond en cement gebonden materialen.

Wij denken graag met u mee in oplossingen voor een schitterend eindresultaat, en voorzien u graag van vakkundig advies. De showroom is gevestigd in Roosendaal aan de Tussenriemer 25 op zichtafstand van de snelweg A17, te bereiken via afrit 20 van de A17.

Breure Sierbestrating …… meer dan bestrating alleen!


Lees meer

Openingstijden

Maandag: 09:30 tot 17:00 uur
Dinsdag: 09:30 tot 17:00 uur
Woensdag: 09:30 tot 17:00 uur
Donderdag: 09:30 tot 20:00 uur
Vrijdag: 09:30 tot 17:00 uur
Zaterdag: 08:30 tot 16:00 uur
Zondag: Gesloten