Persbericht

Bestratingsmarkt.com van Olst Heerde

Wij leveren binnen een paar dagen door heel Nederland!   

 

Of je nu digitaal rondneust of de sfeer proeft in onze echte winkel te midden van de Veluwe in Heerde (GLD), we zijn hier om je droomtuin tot leven te brengen. Er is geen betere plek om inspiratie op te doen dan bij onze royale presentatie aan de Kamperzijweg 6, met een oppervlakte van 2500 m2 aan tegel- en bestratingsmaterialen.Waar je in alle rust kunt rondstruinen en inspiratie kunt vergaren voor je tuinproject. 

 

Als trotse dealer van Excluton, bieden wij het uitgebreidste assortiment aan tegels en bestrating. Onze prijzen zijn aantrekkelijk en de service is van hoog niveau, waarbij betrouwbaarheid en klantgerichtheid centraal staan.

Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan traditionele normen en waarden, en zorgen wij ervoor dat elke klant de aandacht en service krijgt die hij verdient. Vragen of advies wensen? Onze productspecialisten staan voor je klaar.

Wij bouwen voort op meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van bestrating. Onze passie voor het vak reflecteert zich in de kwaliteit van onze producten en de tevredenheid van onze klanten.

Wij kijken ernaar uit om je persoonlijk te mogen verwelkomen aan de Kamperzijweg 6 in Heerde.


Lees meer

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 09:00 - 18:00 uur
Woensdag: 09:00 - 18:00 uur
Donderdag: 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur
Zondag: Alleen online shoppen mogelijk!