De Terrassteen+ is verkrijgbaar in drie populaire kleuren: Nero, Grezzo en Grijs/Zwart. Nero is zwart, Grezzo is grijs met een vleugje zwart en Grijs/Zwart en zwart met een vleugje grijs. Nero en Grijs/Zwart zijn rustige kleuren terwijl Grezzo iets meer “aanwezig” is. De Terrassteen+ is verkrijgbaar in het formaat 20x30x4 cm, binnen deze serie hebben we echter ook wildverband en de zeer populaire TerrasTegel+ 60x60x4 cm (verkrijgbaar in 7 kleuren).

Budgetvriendelijk maar zeker niet “goedkoop”!

Tuinen waarin onze Terrassteen+ is verwerkt lokken veel mooie en leuke reacties op. En verbazing als men de prijs hoort! Terrassteen+ is dus zeer budgetvriendelijk zonder de uitstraling van een echt budgetproduct. 

De Terrassteen+ is met veel aandacht, vakmanschap en kennis geproduceerd. Ze zijn voorzien van een beschermlaagje zodat ze een eerste bescherming hebben tegen vocht en vuil. Hierdoor zijn de stenen vorstbestendig, worden ze niet snel vuil en zijn eenvoudig in onderhoud. Stenen en tegels uit de serie Terras+ zijn uitermate bestand tegen zowel de natte, Nederlandse dagen als wel tegen een stevige hittegolf.

De Terrassteen+ Nero verwerken als tuinpad?

Je kunt ervoor kiezen om het geheel over te laten lopen in een laag Ardenner split geel 8-16 mm. De donkere kleur steekt mooi af tegen het geel. Hou je liever van een rustig tuinpad/looppad, gebruik dan Ardenner split Grijs 8-16 mm. Deze splitsoort is erg populair in Nederland omdat de formaten 8 -16 mm uitermate geschikt zijn voor auto opritten.

Groen?

De Terrassteen+ past in elk type tuin en laat zich eenvoudig combineren met de verschillende soorten beplanting. Zo hebben wij onze Terrassteen+ succesvol toegepast gezien in zowel klassieke als zeer moderne tuinen en in combinatie met zeer ingetogen als wel zeer kleurrijke bloemen en planten. 

Puntjes op de i

Zo makkelijk als de Terrassteen+ zich laat toepassen in verschillende tuintypes en laat combineren met allerlei soorten beplanting, zo divers laat hij zich ook combineren met decoratiematerialen en tuinsets! Kleed je tuin dus aan met hardhouten tuinmeubelen, veel kussens in allerlei kleuren en hang een heerlijk luie hangmat in een geheim hoekje. De styling mag uitbundig zijn: gebruik schaduwdoeken of kleurige parasols en zorg voor vrolijke verlichting!