Persbericht

Terras+ Grezzo: de tuintegel voor iedereen!

2min

Tegels vormen de basis van de tuin. Wie zijn of haar tuin een grondige make-over geeft, behoudt vaak wel de tegels omdat het veel moeite is om ze te vervangen en omdat tegels vrij prijzig (kunnen) zijn. Het is daarom belangrijk dat je kiest voor een exemplaar waar je jaren mee vooruit kunt. Een kwalitatieve en neutrale terrastegel die je eenvoudig combineert met nieuwe items. Eigenlijk precies zoals de Terras+ Grezzo, die wij daarom extra in de spotlight willen zetten. Lees hier waarom deze terrastegel ook een plek in jouw tuin verdient!

Voor elke tuinstijl

De Terras+ Grezzo betontegel heeft een gemêleerde, lichtgrijze kleur. Lichtgrijs voert daarom de boventoon, maar de tegel bevat ook verschillende tinten beige. Door deze kleurstelling kan je de Grezzo terrastegel eindeloos combineren en past ‘ie bij elke tuinstijl. Van Bohemian tot aan Jungle Fever: deze veelzijdige betontegel sluit er naadloos op aan. Je hebt bovendien keuze uit diverse formaten en legpatronen. Kies bijvoorbeeld voor een grote Grezzo betontegel van 60x60 of een kleinere terrastegel in een wildverband.

Ontdek hier populaire tuinstijlen >

Betaalbare betontegel

De Grezzo tuintegels zijn gemaakt van beton. Betontegels zijn duurzaam, sterk én hartstikke betaalbaar. Zo scoor je de Grezzo tegels al vanaf € 25,95 per vierkante meter! Met deze tegels houd je dus nog genoeg budget over voor de aankleding van de tuin, bijvoorbeeld voor beplanting of tuinmeubels. En daarbij hoef je niets in te leveren op kwaliteit, want deze betontegels gaan jarenlang mee. Ze zijn voorzien van een extra beschermlaag en worden verwerkt met voeg, waardoor vuil en onkruid niet tussen de tegels door komen.  

Bekijk alle Terras+ Grezzo tuintegels >

Onderhoudsvriendelijk

De Terras+ betonegels zijn met veel aandacht, kennis en ervaring geproduceerd. Zo zijn ze voorzien van een extra laagje dat beschermt tegen vocht en vuil waardoor ze heel gemakkelijk te onderhouden zijn. Daarnaast zijn de Grezzo betontegels bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Ze kunnen tegen extreme hitte, maar zijn ook vorstbestendig – de ideale tuintegels voor het wispelturige, Nederlandse weer!

Eindeloos combineren

Een fijne terrastegel past in elke tuin en laat zich gemakkelijk combineren met nieuwe meubels, accessoires én begroeiing. De Grezzo tuintegels zijn dan ook heel geschikt voor allerlei soorten beplanting. Van kleurrijke bloemen tot aan (kunst)gras – deze tuintegel kan je eindeloos combineren. Wil je bijvoorbeeld een nieuwe speelhoek voor de kinderen maken? Of zijn de kinderen juist uit huis en wil je een extra terras aanleggen? Dan kan je de Grezzo tuintegels gewoon laten liggen. Deze tegels zijn geschikt voor elke tuin, in elke levensfase!