Ivoor beter bekend als gebroken wit. Meestal een “warm” wit toon met gele en bruine boventonen. De kleur Ivory binnen onze serie 60Plus Soft Comfort neigt iets meer naar geel en bruin met her en der gebroken wit. Een mooie, warme kleur die de aandacht niet te veel zal afleiden van de beplanting en de omgeving: bescheiden maar toch aanwezig!

Savanne

Tuinen waarin onze 60Plus Soft Comfort Ivory is verwerkt doen qua sfeer denken aan Afrikaanse savannes. Ze stralen warmte en gezelligheid uit. Dus kom laten we buiten eten om de natuur te proeven! Dit type tuin is vaak sfeervol en mooi aangekleed. De kleur Ivory vormt een uitstekende basis van je savanne tuin. De tegels uit deze serie zijn met veel vakmanschap en kennis geproduceerd en zijn voorzien van een beschermlaagje zodat ze een eerste bescherming hebben tegen vocht en vuil. Hierdoor zijn de tegels vorstbestendig, worden ze niet snel vuil en zijn eenvoudig in onderhoud. Tegels uit de serie 60Plus Soft Comfort zijn uitermate bestand tegen zowel de natte, Nederlandse dagen als wel tegen een stevige hittegolf.

Tip
De formaten 60x60x6 cm, 20x30x6 cm, 30x40x6 cm en banenverband 8 cm zijn ook geschikt voor je oprit!

Apenbroodboom of Baobab

Helaas zal de Baobab ons klimaat niet overleven maar om toch in de sfeer van de savanne te blijven zijn Diamantgras, Olifantsgras, Afrikaanse Lelies de beste keuze.  Over smaak valt niet te twisten, maar wij vinden dat het groen mooi afsteekt tegen de ivoorkleurige tegels. Deze warme kleur is vrolijk en werkt energiek. Combineer de tegels en beplanting met split of grind, en maak plantvakken met Kardoen!  

Tuin aankleden met een vleugje bohemien stijl

Kleed je tuin aan met hardhouten tuinmeubelen en veel kussens met warme kleuren zoals steenrood, blauw en paars. Plaats een houten loungebank of een heerlijk luie hangmat. De styling moet eenvoudig blijven: gebruik bamboe of riet om een schaduwrijke plek te maken.

Kleurinspiratie nodig?

Blauw, paars, rood en oranje zijn complementair aan elkaar, indien ze goed gebruikt en gecombineerd worden met een bohemien aankleding zal het een mooi geheel vormen dat iedereen direct in vakantiesferen brengt.