Kera Twice tegels 45x90 cm zijn een echt statement! Voor wie wil opvallen, voor de tuinbezitter die anders dan anderen is of wil zijn of voor de trendsetter die het hippe interieur in de tuin wil laten doorlopen. Kera Twice tegels met het formaat 45x90 cm: Italiaanse keramische tegels met het unieke formaat 45x90 cm, onlosmakelijk verbonden met Hollandse beton. Binnen de serie Kera Twice valt het formaat 45x90 cm enorm op en zijn de twee verkrijgbare kleuren, Unica Black en Paduc Oak, zeer populair vanwege de schitterende nuancering en lichte structuur in het oppervlak. Onze collectie Kera Twice 45x90 cm vind je nergens ander ter wereld!

De stijlvolle tuin

De stijlvolle tuin straalt grandeur uit! Elke keuze is weloverwogen en gericht op maximaal effect. Grootse zichtlijnen versus intieme zitjes. Qua bestrating voor terrassen en looppaden is het formaat 45x90 cm in dit type tuin een perfecte match! Terrassen en looppaden die zijn aangelegd met Kera Twice in het formaat 45x90 cm zijn regelrechte eyecatchers. Kera Twice Unica Black 45x90 cm straalt kracht en rust uit terwijl Kera Twice Paduc Oak 45x90 cm levenslust en plezier uitstraalt door de vergrijsde houtlook. Kera Twice heeft zeer goede producteigenschappen zoals: kleurvast, krasvast, zuurbestendig, vlekbestendig en eenvoudig te reinigen. 

Een stijlvolle tuin versus stijlvol groen?

In de stijlvolle tuin is ook het groen groots en meeslepend. Plantvakken met een mix van voorjaarsbloeiers zoals Dicentra, zomerbloeiers zoals Phlox of Brunnera en herfstbloeiers zoals Anemonen, omlijst met Buxus. Op andere plaatsen in de tuin plantvakken met één enkele soort zoals Hosta, Hemerocallis of Astrantia. Een strak en diepgroen gazon mag in de stijlvolle tuin niet ontbreken! Voor het maximale effect moet de stijlvolle tuin omringd zijn door bomen zoals bijvoorbeeld Elzen, Beuken of Berkenbomen.

De aankleding van de stijlvolle tuin

Vrolijke verlichting, een buitenhaard of vuurpot, een luxe buitenkeuken en een ruime lounge set met veel kussens zijn kenmerkend voor de stijlvolle tuin. De aankleding en inrichting van dit type tuin is erop gericht indruk te maken, maar vooral om samen met familie of vrienden te genieten!