Persbericht

Een tegel voor het hele gezin.

3min

De tuin is een plek voor het hele gezin. Bijvoorbeeld om samen te barbecueën of een spelletje te doen. Daarnaast is de tuin ook de plek waar ouders kunnen ontspannen terwijl de kinderen (samen) spelen. En de plek waar pubers met hun vrienden afspreken om bij te kletsen. De tuin is dus een plek voor iedereen, maar hoe zorg je ervoor dat ‘ie ook aan ieders wensen voldoet? Dat hebben wij voor jou op een rij gezet. Lees hieronder hoe jij een tuin voor het hele gezin creëert!

Het gras is niet groener aan de overkant

Een tuin voor het hele gezin bevat ten eerste groen: planten, bloemen en natuurlijk gras! Daar kunnen de kinderen namelijk fijn op spelen. Een potje voetballen, springen op de trampoline, enzovoorts. Je tuin helemaal kindproof maken? Creëer dan een speelhoek met bijvoorbeeld een zandbak en klimrek. 

Wie gras in de tuin wil, dient daar rekening mee te houden bij het kiezen van terrastegels. De Terras+ betontegelskunnen bijvoorbeeld heel goed gecombineerd worden met gras en andere begroeiing. Kies bijvoorbeeld voor een grote tuintegel van 60x60 als je een flink stuk wil betegelen of juist voor een kleine betontegel van 30x30 om een accent in de tuin aan te brengen. 

Bekijk de Terras+ tuintegels >

Een fijne tegel voor een fijne tuin

Gras is belangrijk voor de kinderen, tuintegels zijn onmisbaar voor de ouders. Daar zet je namelijk jouw tuinmeubels op. Een eettafel voor de nodige barbecues en borrels, of een loungeset waar jij met een goed boek en een glas wijn op neerploft. En wat dacht je van een klein afgescheiden deel waar de puber met vrienden of vriendinnen kan zitten?

Betontegels zijn in dat geval een goede keuze. Betontegels zijn namelijk in allerlei kleuren beschikbaar waardoor je ze heel gemakkelijk combineert met diverse tuinsets. Houd jij van modern tuinmeubilair? Dan zijn antraciet betontegels misschien iets voor jou. Is jouw tuinstijl meer bohemian? Dan kun je kiezen voor een Terras+ tegel met motief.

Les van Liz: “Switch jij nogal eens met decoratie en meubels in de tuin? Kies dan voor een basistegel in een grijze tint. Die kun je namelijk eindeloos combineren!”

Bekijk het assortiment Terras+ tuintegels >

Veel plezier, weinig onderhoud

Een gezin komt natuurlijk met de nodige drukte. We racen uit het werk naar huis om eten te koken en de kinderen op tijd af te zetten bij hun volgende afspraak. De één moet naar zwemles, de ander heeft een voetbalwedstrijd. Een tuin voor het hele gezin is daarom onderhoudsvriendelijk, want laten we wel wezen: voor het onderhoud van de tuin heeft niemand tijd.

Een onderhoudsvriendelijke tuin start met de juiste basis. Wie zo weinig mogelijk tijd wil besteden aan het onderhoud van de tuin, kiest het beste voor vuilwerende tegels. Terras+ tegels hebben bijvoorbeeld een extra laagje dat beschermt tegen vuil en vocht. Daarnaast kun je ‘m heel goed combineren met kunstgras, wat ook bijzonder onderhoudsvriendelijk is. 

Kind- en budgetproof

Een gezin komt niet alleen met de nodige drukte, maar ook met een hoop kosten. Een tuin voor het hele gezin is daarom niet alleen kind-, maar ook budgetvriendelijk. Wil jij kosten besparen maar niet inleveren op kwaliteit? Dan zijn de Terras+ betontegels een uitstekende keuze. In deze uitgebreide collectie vind je ongetwijfeld een betaalbare tuintegel die aan jouw wensen voldoet.

Bekijk betaalbare betontegels >

Wie bespaart op terrastegels heeft daarnaast budget over voor de rest van de indeling. Denk daarbij aan een fijne speelhoek voor de kinderen of die heerlijke loungeset waar jij je oog op hebt laten vallen. Zo geniet het hele gezin optimaal van de tuin!