Persbericht

Kingstones

Kingstones, een gouden greep!

Niets is aangenamer dan op een mooie dag rustig te genieten van en in je eigen tuin. Even wegdromen van alle dagelijkse beslommeringen in een fraai aangelegde tuin, waar het terras sfeervol geïntegreerd is met een mooi groen gazon en prachtige beplanting.

In ons assortiment luxe tegels nemen de gloednieuwe Kingstones tegels een geheel eigen plaats in. Dit komt door de uitstraling en superieure kwaliteit van de tegels. De Kingstones collectie wordt geproduceerd met de allernieuwste productietechnieken, waarbij elk exemplaar wordt voorzien van de zeer duurzame Excellent Coating.

Voor optimaal tuinplezier mag je zeker niet besparen op de kwaliteit van de materialen. Speel daarom op zeker en maak je keuze uit dit rijke en uitgebreide Kingstones assortiment. De producten uit deze serie staan garant voor een lange levensduur en topkwaliteit.

Foto’s zeggen heel veel, maar niet alles. Ben je na het doorlezen van dit magazine nieuwsgierig naar onze nieuwste aanwinst? Neem dan eens een kijkje bij één van de meer dan 100 Kingstones dealers in Nederland en België om de tegels in al hun glorie te aanschouwen en onderga daar tevens de unieke Excluton VR-Experience. Hiermee kan op een voor jou aantrekkelijke wijze een keuze worden gemaakt uit het door ons zorgvuldig samengestelde gamma.

Kingstones is verkrijgbaar in formaat:
30 x 60 x 4 cm
40 x 80 x 4 cm
50 x 100 x 4 cm
80 x 80 x 6 cm

Levering
Verwerkingsadvies

Geen producten beschikbaar met deze filtercombinatie

Geen producten