Betontegels 30x30

Betontegels 30x30 van Excluton zijn uitermate geschikt voor een terras, dakterras of een looppad. De betontegel 30x30x6 cm in de kleur grijs kan overigens ook gebruikt worden als oprit tegel. Een gedeelte van de betontegels 30x30 zijn voorzien van een facetrand, hierdoor kunnen ze gemakkelijk tegen elkaar aan gelegd worden. Tegels met facet zijn onkruidwerend. Betontegels 30x30 zijn bij Excluton verkrijgbaar in de kleuren grijs, antraciet, bruin, paars, beige, geel, rood, taupe, wit, blauw, zwart of groen.

Wanneer u gaat bestraten kunt u grofweg kiezen uit drie verschillende categorieën stenen: betonsteen, baksteen of natuursteen. De voordelen van betontegels van Excluton zijn dat ons assortiment veel verschillende vormen en kleuren bevat, en dat ze relatief makkelijk te verwerken zijn. Bekijk hieronder een greep uit het betontegels 30x30 assortiment van Excluton en vraag online een offerte aan. Indien u vragen heeft, stel ze dan gerust.

Betontegels 30x30 van Excluton zijn verkrijgbaar in diverse varianten en in frisse, en eigentijdse kleuren.Bekijk alle betontegels 30x30