Persbericht

Antraciet tuintegels

Antraciet tuintegels zijn erg populair in onder andere Nederland en België. Vele tuinen, looppaden, terrassen en bedrijfsterreinen worden stijlvol betegeld met antraciet tuintegels. Dit is niet alleen vanwege hun contrasterende kleur. Een antracietkleurige tegel laat namelijk ook weinig sporen van het weer zien, waardoor ze minder vaak geschrobd hoeven te worden. Een antraciet bestrating of terras is dus ook erg onderhoudsvriendelijk. Bij Excluton heeft u een ruime keuze aan antraciet tuintegels, namelijk:
antraciet betontegels, keramische antraciet tegels, natuursteen antraciet tegels en antraciet klinkers & stenen. Al onze tegels zijn beschikbaar in diverse afmetingen. Onze antraciet klinkers en stenen beginnen bij 5x20 cm. Prachtig om te leggen voor bijvoorbeeld een klein terrasje tussen de bomen. Onze antraciet betontegels zijn verkrijgbaar tot wel 80x80 cm. Erg geliefd voor bezitters van een groot terras dat een verlenging vormt van de huiskamer of de keuken. Een strak terras met antraciet tuintegels steekt mooi af tegen het groen en oogt altijd netjes.

Antraciet tuintegels van Excluton zijn beschikbaar in verschillende varianten en bieden vele voordelen.Bekijk alle antraciet tuintegels