Persbericht

Abbeystones wildverband

Abbeystones zijn de populairste stenen in het assortiment van Excluton. De stenen kunnen gebruikt worden voor meerdere doeleinden zoals het maken van een looppad of het aanleggen van een volledig terras. Dat kan op verschillende manieren worden gedaan, waaronder wildverband. Wildverband Abbeystones hebben een natuurlijke, ruwe uitstraling doordat er geen duidelijk patroon is te zien. Er is dan ook veel vrijheid tijdens het leggen van de Abbeystones wanneer u dit op een wildverband manier doet. Door de stenen te bestellen bij Excluton bent u gegarandeerd van een goede kwaliteit. Daarnaast staat duurzaamheid bij ons voorop!

Abbeystones wildverband is dus erg veelzijdig. Heeft u liever een andere veelzijdige steen met een strakkere uitstraling? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment klinkers. Bevalt de klassieke, verouderd uitziende look van Abbeystones u wel maar wilt u deze op een andere manier leggen? Bekijk dan hier welke mogelijkheden er nog meer zijn.

Abbeystones wildverband van Excluton zijn beschikbaar in diverse varianten en in frisse, eigentijdse kleuren.Bekijk alle Abbeystones wildverband