Persbericht

Abbeystones 20x30

U bent bij Excluton op de juiste plek als u op zoek bent naar Abbeystones 20x30. Excluton heeft meer dan 45 jaar ervaring als het gaat om sierbestrating. Wij bieden u een ruim aanbod aan Abbeystones 20x30. De Abbeystones 20x30 zijn al jaren een vaste waarde in ons assortiment. De Abbeystone is een ontwerp van Excluton en is daarmee uniek in de sierbestratingsmarkt. Excluton zorgt ervoor dat de stenen volledig duurzaam worden geproduceerd.

De Abbeystone is hedendaags de populairste trommelsteen. Dankzij de verschillende vormen en maten kunnen er meerdere soorten patronen worden aangelegd met deze stenen. Abbeystones onderscheiden zich doordat ze gemaakt zijn van hoge kwaliteit, ze een onderhoudsvriendelijk karakter hebben en veelzijdig zijn te gebruiken. De Abbeystones 20x30 van Excluton zijn ideaal voor het bestraten van openbare ruimte, maar ook voor bijvoorbeeld een terras en/of oprit.

Als u hulp nodig heeft bij het bestellen van uw Abbeystones, neem dan gerust contact met ons op. Een productspecialist zal dan met u meekijken en de juiste Abbeystone aan u kunnen adviseren die volledig aansluit op uw wensen en verwachtingen.
 

Abbeystones 20x30 van Excluton zijn beschikbaar in verschillende varianten en in frisse, eigentijdse kleuren.Bekijk alle Abbeystones 20x30