Sierbestrating Wassenaar & Voorschoten

Excluton bestrating wordt geleverd door meer dan 100 dealers in Nederland, door dit uitgebreide dealernetwerk is er altijd een Excluton dealer bij u in de buurt. Deze dealerpagina bevat informatie over de Excluton dealer met sierbestrating in Wassenaar en Voorschoten. De dealer voert het volledige assortiment met Excluton producten, deze producten zijn allemaal te vinden op de website van Excluton. Heeft u de juiste producten op de website van Excluton gevonden en wilt u sierbestrating in Wassenaar en Voorschoten laten leveren? Vraag dan eenvoudig online een offerte aan, uw aanvraag zal binnen 24 uur door de dichtstbijzijnde sierbestrating dealer in Wassenaar en Voorschoten worden behandeld.

J.K. van den Dool BV

  • J.K. van den Dool BV
  • Oostdorperweg 206c
  • 2241 BG, Wassenaar
  • 070-5113237
Info en openingstijden

Inspiratie foto's

2000605 Noviton Porto 3
2000458 Optimum Liscio Silv3r 70x70x3 cm 33
1000760 60Plus Soft Finish wildverband naturel antraciet 3
5000597 Flagstones Kavala 1
1000093 Abbeystones waaltjes grijs zwart 4
2000563 Optimum Fiammato silver 60x60x4 1

J.K. van den Dool BV

J.K. van den Dool BV in Wassenaar levert tuinmaterialen, recyclet groenafval, verhuurt afvalcontainers en levert bodemverbeteraars. In de winter zorgen we bovendien voor het sneeuw- en ijsvrij houden van particuliere en bedrijfsterreinen.

  • Tuinmaterialen: allerlei soorten sierbestrating (beton, gebakken en natuursteen), tuinhout, blokhutten, grind, split, vijverbenodigdheden, kunstgras, tuinverlichting en diverse aanverwante artikelen.
  • Groenrecycling: het groenafval dat wordt ingenomen, wordt op eigen terrein gehakseld en versnipperd tot fijn materiaal. Via een ingenieus beluchtingssysteem en zeefproces wordt het binnen enkele maanden verwerkt tot het eindproduct compost. Het restmateriaal wordt gereed gemaakt voor hergebruik en afgevoerd naar energiecentrales. Zij verwerken het afval verder en wekken er groene energie uit op (biomassa).
  • Afvalcontainers en afvalverwerking: voor aannemers, hoveniers en particulieren zijn open en gesloten containers te huur in diverse afmetingen. Voor kleinere klussen is er een opvouwbare afvalzak: de EasyBag of EasyBag XL.
  • Bodemverbeteraars: iedere bodem is anders, dus iedere bodem vraagt een ander soort grond. Bijvoorbeeld supercompost, champost, potgrond, aanvulgrond, bomengrond, bomenzand, teelaarde, en tuinaarde. Met behulp van een eigen zeefmachine en grondmolen kan vrijwel ieder mengsel gemaakt worden (volgens BRL 9335 protocol 4) en geleverd worden en met kwaliteitsverklaring.

Openingstijden

Maandag: 07:00 - 12:30 uur / 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 07:00 - 12:30 uur / 13:00 - 17:30 uur
Woensdag: 07:00 - 12:30 uur / 13:00 - 17:30 uur
Donderdag: 07:00 - 12:30 uur / 13:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 07:00 - 12:30 uur / 13:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:00 - 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Locatie J.K. van den Dool BV

Sierbestrating in Wassenaar & Voorschoten

Excluton Sierbestrating Wassenaar en Voorschoten

Sierbestrating in Wassenaar en Voorschoten kent zo haar eigen stijlen en gewoontes. In steden wordt veelal gebruik gemaakt van “oude klinkers”, dit soort klinkers hebben een oud uiterlijk door de nabewerking die ze krijgen tijdens de productie, zo krijgen de stenen het uiterlijk zoals de oude sierbestrating in Wassenaar en Voorschoten zich kenmerkt. Bekijk de categorie klinkers voor het volledige Excluton assortiment voor het creëren van de oude sierbestrating. Sierbestrating in Wassenaar en Voorschoten hoeft natuurlijk niet ouderwets te zijn, u kunt ook kiezen voor een moderne bestrating, hiervoor zijn de Excluton betontegels of Abbeystones uiterst geschikt. Deze hoge kwaliteit en strakke bestrating geeft een mooi modern uiterlijk aan uw oprit of tuin.

Duurzame sierbestrating in Wassenaar en Voorschoten

De productie van Excluton gebeurt in een volledig duurzaam productieproces. Excluton hecht veel waarde aan de duurzaamheid van haar producten. Om deze reden is het volledige productieproces verbeterd om het zilveren Cradle to Cradle certificaat te behalen. Daarnaast staat de kwaliteit van onze producten hoog in het vaandel. Doordat de productie volledig in eigen huis wordt beheerd, kunnen wij de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten altijd garanderen. Met 130 specialisten werken wij elke dag hard naar het beste resultaat, dit ziet u dan ook terug in onze producten. Zo kunnen wij hoge kwaliteit en duurzame sierbestrating in Wassenaar en Voorschoten leveren.

Excluton sierbestrating bestellen

De sierbestrating van Excluton is eenvoudig online te bestellen. Vraag eenvoudig online een offerte aan op de website van Excluton en binnen 24 uur zal een dealer van Excluton sierbestrating in Wassenaar en Voorschoten contact met u opnemen voor het uitbrengen van een offerte. Alle producten van Excluton zijn op voorraad, waardoor de producten altijd snel geleverd kunnen worden.

Inspiratie voor Sierbestrating in Wassenaar en Voorschoten

Er zijn veel mogelijkheden met sierbestrating waardoor het kiezen van de juiste sierbestrating een lastige keuze kan zijn. Bekijk daarom eens onze inspiratie pagina, hier vindt u veel beeldmateriaal met voorbeelden van onze sierbestrating. Komt u er zelf niet uit? Neem gerust contact op met onze productspecialist.