Sierbestrating Utrecht

Bent u woonzaam in omgeving Utrecht? Komt dat even goed uit! Wanneer u sierbestrating in Utrecht nodig heeft, zitten onze dealers bij u in de buurt. U kunt uw buitentegels eenvoudig bestellen via onze website. De Excluton dealer bij u in de buurt zal uw bestelling vervolgens in orde maken en bij u leveren. Met onze sierbestrating kunt u de uitstraling uw woning of bedrijfspand in Utrecht helemaal af maken. Op onze website vindt u een ruim aanbod aan betontegels, keramische en natuursteentegels, klinkers & stenen, muurelementen en split, grond en zand. Zo legt u de mooiste bestrating van Utrecht aan met de moderne en duurzame bestrating van Excluton.

Steenplaza Frans de Bruyn

  • Steenplaza Frans de Bruyn
  • Nieuwe Rijksweg 130
  • 4128 BP, Lexmond
  • 0347-342150
Info en openingstijden

Inspiratie foto's

1000758 60Plus Soft Finish naturel wildverband Verona 9
2000609 Noviton Sintra 60x60x4cm part1
1000939 60Plus Soft Comfort 80x80x6 Grezzo 5
2000622 Noviton Casablanca 60x60x4 cm 2
2000489 Kera Twice Multicolor 60x60x4 cm2
2000199 Rusticslate 60x60x4 cm antraciet 6

Steenplaza Frans de Bruyn

Welkom bij Frans de Bruyn

DE ENIGE IN NEDERLAND MET EEN SHOWTUIN VAN 5000 M2!

Waar begint u bij de aanleg van een nieuwe tuin? Het antwoord op deze vraag is eenvoudig: bij Frans de Bruyn in Lexmond. Daar vindt u niet alleen een inspirerende collectie sierbestrating en tuinhout, u doet ook ideeën op in de modeltuin van 5000 m2! In de modeltuin presenteren we een enorme variatie aan mogelijkheden van bestrating en tuinhout.

Wandel eens langs de vele voorbeelden en verbaas u hoe mooi een tuin wordt door creatief om te gaan met materialen.

Heeft u vragen? Leg ze voor aan onze tuinvakmensen. Ons verkoopteam staat u graag te woord!

Belangrijk is dat wij vrijwel alle producten uit voorraad leveren en zelf voor transport zorgen. Dat maakt de aflevering net even flexibeler en sneller. Krijgt u ondanks alle inspiratie in onze modeltuin geen goed beeld van uw nieuwe droomtuin? Dan brengen wij u graag in contact met tuinarchitecten of hoveniers. We beschikken over een goed netwerk en vinden zeker de specialist die past bij uw wensen.

Kwaliteit:

Als het gaat om kwaliteit heeft Frans de Bruyn een duidelijke visie: alleen het beste vinden wij goed genoeg om in de collectie op te nemen. Dit betekent dat sommige producten speciaal zijn geassembleerd, geproduceerd of geïmporteerd voor ons bedrijf. Alle producten sluiten aan bij de laatste actuele trends voor 2014.

Openingstijden

Maandag: 07:00 - 19:00 uur
Dinsdag: 07:00 - 19:00 uur
Woensdag: 07:00 - 19:00 uur
Donderdag: 07:00 - 19:00 uur
Vrijdag: 07:00 - 19:00 uur
Zaterdag: 08:00 - 17:00 uur
Zondag: Gesloten

Locatie Steenplaza Frans de Bruyn

Sierbestrating in Utrecht

Bestemming van sierbestrating

Sierbestrating kunt u voor verschillende toepassingen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen van uw oprit, het realiseren van een nieuw terras en de aanleg van een vijver, zwembad of bloemenperk. Voor u aan de slag gaat met het kiezen van de juiste tuintegels, is het belangrijk dat u goed voor ogen heeft waarvoor u ze gaat gebruiken. Kiest u bijvoorbeeld voor betontegels of klinkers? Kiest u voor rode, grijze of bruine tegels? En welk formaat zoekt u? Wij hebben voor iedere toepassing de sierbestrating naar uw wens.

Utrechtse klinkers

Wij hebben een divers en ruim aanbod aan buitentegels. We hebben zelfs klinkers die kenmerkend zijn voor een stad of plaats in ons assortiment! Op zoek naar een typische Utrechtse steen? Bekijk dan onze ‘Oud Urecht Rood-bruin’ klinker. Een gebakken steen van waalformaat, van Nederlandse bodem.

Kwaliteit staat voorop

Kwaliteit is iets wat we bij Excluton erg belangrijk vinden. Door het productieproces in eigen hand te hebben, kunnen wij onze kwaliteit garanderen. Naast kwaliteit speelt duurzaamheid ook een belangrijke rol. Ons productieproces is uiterst duurzaam vanwege materiaalzuiverheid, hergebruik, energiegebruik, warmtemanagement en sociaal ondernemen.

Excluton dealers Utrecht

Door middel van een uitgebreid dealernetwerk zorgen wij ervoor dat onze producten door heel Nederland verkrijgbaar zijn. Onze dealers zijn zorgvuldig geselecteerd op locatie, productkennis en de juiste kennis van het sierbestrating vak. Onze dealers kunnen u een gedegen voorlichting geven over de voordelen, nadelen en toepassingen van een type steen of tegel.

Voorbeeldtuinen & informatievideo’s

Wanneer u op zoek bent naar sierbestrating in Utrecht, zit u bij Excluton aan het juiste adres. Door het hele land hebben wij Excluton dealers, die uw bestelling in orde maken en leveren. Ook in Utrecht hebben wij Excluton dealers die u voorzien van onze prachtige sierbestrating.

Wilt u inspiratie opdoen voor de bestrating van uw tuin, terras, oprit of vijver? Bekijk dan onze inspiratiepagina met onze voorbeeldtuinen, uitleg en informatieve video’s. Zo krijgt u een indruk van de verschillende mogelijkheden voor het aanleggen van uw tuin in Utrecht. Daarnaast geven we u tips voor het kiezen, aanleggen en onderhouden van sierbestrating.