Sierbestrating Rotterdam

Woont u in de buurt van Rotterdam, of gaat u binnenkort naar deze stad verhuizen? Dan zit de Excluton dealer bij u in de buurt! Sierbestrating in Rotterdam kunt u eenvoudig bestellen via onze website. Wij zullen er vervolgens voor zorgen dat de dealer bij u in de buurt zorgt voor de gewenste levering. Zoekt u bijvoorbeeld sierbestrating voor uw woning, kantoor of winkel in omgeving Rotterdam? Dan vindt u op onze website een compleet aanbod aan sierbestrating. Hier vindt u onder andere type tegels als betontegels, keramische – en natuursteen tegels geschikt voor buiten. Bekijk de inspiratie- en informatiepagina voor uitleg en toepassingsmogelijkheden van onze tegels. Zo creëert u met onze Excluton tegels de mooiste bestrating van Rotterdam.

KPS Delft B.V.

  • KPS Delft B.V.
  • Rotterdamseweg 388
  • 2629 HG, Delft
  • 015-3613877
Info en openingstijden

Inspiratie foto's

400005d Opsluitband 5x15x100 cm grijs 1
2000560 Optimum Ardesia Graphite 60x60x4 10
6000207 25 kg Yellow Sun 8-16 mm 4
5001410 Oud Abcoude 1
6000182 Graniet split rood 8-16 2
2000626 Noviton Mount Rainier 60x60x4 cm 1

KPS Delft B.V.

KPS Delft is een onderneming die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan en voorop loopt met noviteiten op het gebied van sierbestrating, natuursteen, keramiek, tuinverlichting en tuinhout. Onze inspiratie showtuin van ruim 1500 m2 is ingericht met de laatste tuinproducten.
Met een enthousiast team van adviseurs geven wij professionele adviezen aan onze klanten.

Bent u op zoek naar de mooiste tuintegels, dan bent u bij KPS Delft aan het juiste adres.

Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00 uur
Dinsdag: 07:00 - 17:00 uur
Woensdag: 07:00 - 17:00 uur
Donderdag: 07:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 07:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 08:30 - 12:30 uur
Zondag: Gesloten

Locatie KPS Delft B.V.

Sierbestrating in Rotterdam

Toepassing van bestrating

Voordat u de juiste Excluton tegels kiest, moet u eerst weten waarvoor u ze gaat gebruiken. Wilt u uw woning in Rotterdam een mooie uitstraling geven door uw oprit opnieuw te bestraten? Wilt u een terras aanleggen met een combinatie van natuursteen tegels en klinkers? Of wilt u de entree van uw bedrijfspand perfectioneren met een sierlijk looppad? Voor iedere toepassing hebben wij de juiste sierbestrating voor u. Kies uit onze kleurrijke betontegels, natuurlijke keramische tegels, unieke natuursteen tegels, of onze klinkers en stenen om het gewenste resultaat te realiseren.

Rotterdamse klinkers

Excluton heeft een uitgebreid assortiment aan klinkers. We bieden zelfs klinkers aan die kenmerkend zijn voor een stad of plaats. Zo hebben wij ook typische Rotterdamse klinkers in ons aanbod. Onze ‘Oud Rotterdam Rood’ klinkers zijn gebakken stenen van Hollandse bodem!

Kwaliteit & duurzaamheid

Kwaliteit en duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel staan. Door de productie van sierbestrating volledig in eigen hand te hebben, kunnen wij de kwaliteit en duurzaamheid van onze sierbestrating garanderen. De onderscheiding van ons productieproces met het zilveren Cradle to Crade certificaat, is een bekroning op ons werk.

Excluton dealers Rotterdam

Wanneer u sierbestrating in Rotterdam nodig heeft, regelt u dit gewoon via Excluton. Wij hebben door het hele land Excluton dealers, die uw bestelling in orde maken en bezorgen. Zo hebben wij ook Excluton dealers in Rotterdam die u van onze tuinbestrating voorzien.

Tuininspiratie & -informatie

Bent u op zoek naar inspiratie en informatie voor het toepassen van onze sierbestrating? Bekijk dan onze inspiratiepagina. Hier vindt u prachtige voorbeeldtuinen die ter inspiratie dienen voor uw eigen tuin in Rotterdam. Daarnaast vindt u er diverse uitleg en informatieve video’s voor de aanleg van onze tuintegels.