Hardsteen tegels

Excluton biedt u een groot assortiment met verschillende soorten hardsteen tegels. Deze tegelsoort is momenteel zeer populair en er wordt dan ook veel gebruik van gemaakt. Onze hardsteen tegels zijn onderworpen aan een zeer strenge kwaliteitscontrole, hierdoor kunnen wij een zeer hoge kwaliteit waarborgen. De tegels zijn in alle mogelijke soorten bewerking, kleuren en maten leverbaar. Zo kunt u altijd een passende hardsteen tegel voor uw droomtuin vinden. Het materiaal van deze tegels laat nauwelijks krassen toe, hierdoor heeft u langdurig plezier van deze mooie tegels. Hiernaast zijn de hardsteen tegels van Excluton: .

  • Weerbestendig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Unieke natuurlijke look
Bekijk ook eens onze inspiratiebeelden voor alle toepassingen van onze tegels van natuursteen. Bekijk hieronder ons assortiment hardsteen tegels, zoals de Siam bluestone getrommelde blauwsteen 80x80 of de Siam bluestone gevlamd en geborstelde blauwsteen 80x80.

Kenmerken van natuursteen tegels

Natuursteen tegels kunnen verschillend zijn bewerkt, elke bewerking heeft zijn eigen kenmerken. Zo zijn gepolijste en geschuurde tegels vaak gevoelig voor krassen. Verzoete tegels zijn gevoelig voor uv-straling, door de blootstelling hieraan zal op den duur de glans uit de tegels afnemen. Zoals de naam al zegt, natuursteen is een echt natuurproduct. De tegels worden uit grote stukken steen gehakt, gespleten of gezaagd. Deze vormen van bewerking zorgen ervoor dat geen tegel hetzelfde is, iedere tegel is uniek. Om deze reden zullen er altijd oneffenheden aanwezig zijn op de tegels en zal er altijd een dikteverschil in de tegels zitten. Excluton tegels ondergaan een grondige kwaliteitscontrole, daarom zullen de afwijkingen nooit groter zijn dan de aangegeven tolerantie.

Onderhoud natuursteen tegels

Het onderhouden van natuursteen tegels is relatief eenvoudig en vaak niet bewerkelijk. Hierbij dient wel rekening gehouden te worden met de keuze van het product, deze keuze dient afgestemd te worden met het verwachtingspatroon en het gebruik. In combinatie met gepast onderhoud zal u jarenlang plezier hebben van de mooie natuursteen tegels van Excluton. Wij adviseren altijd om de natuursteen tegels regelmatig te schrobben met een neutrale natuurzeep, een voedend bestanddeel in deze natuurzeep zorgt ervoor dat de tegels goed worden gereinigd. Aanslag en algen worden hierdoor voorkomen en de stoep zal hierdoor stroef en veilig blijven. Mochten er onverhoopt toch verkleuringen verschijnen in uw natuursteen tegels, zorg er dan voor dat er een vakman bij komt kijken. Een vakman weet vaak hoe vlekken in de sierbestrating kunnen worden verminderd en soms zelfs verwijderd.

Aanleggen natuursteen tegels

Het is raadzaam om een plan uit te werken voordat de sierbestrating met natuursteentegels wordt aangelegd. Denk hierbij goed na over welke natuursteentegel het beste bij u past en wat uw verwachtingen zijn van de sierbestrating. Op de website van Excluton staan verschillende soorten en maten tegels met ieder zijn eigen kenmerken en uitstraling, Excluton helpt u graag verder bij het uitzoeken van de juiste tegels. Een goede voorbereiding van de ondergrond is erg belangrijk bij het aanleggen van sierbestrating met natuursteen tegels, laat u dus goed informeren door de vakspecialist. Let hierbij op dat er goed wordt nagedacht over de onderdelen: grondwerk, waterafvoer, fundering en de kantopsluitingen. Met de juiste voorbereiding heeft u het langste plezier van de sierbestrating en blijft deze strak liggen.

Natuursteen tegels bestellen bij Excluton

Het bestellen van natuursteen tegels is bij Excluton zeer eenvoudig. Als u de geschikte tegels hebt gevonden voor in de tuin, selecteer dan hoeveel vierkante meter u hier van nodig hebt. Vervolgens kan er geheel vrijblijvend een offerte aangevraagd worden, na het aanvragen van de offerte zit u helemaal nergens aan vast en binnen 24 uur zal er contact worden opgenomen. De dichtstbijzijnde Excluton dealer zal vervolgens de natuursteen tegels uitleveren. Gezien Excluton alle producten in eigen productie heeft, kan de duurzaamheid en hoge kwaliteit altijd gewaarborgd worden. Met trots mogen wij dan ook het zilveren cradle to cradle certificaat dragen voor ons duurzame productieproces. Excluton zorgt er altijd voor dat er genoeg voorraad is, zo kunnen wij altijd uit voorraad leveren. Heeft u nog vragen over een bepaalt product of over maken van een offerte? Neem dan gerust even contact met ons op, wij helpen graag verder.

Levering
Verwerkingsadvies
5001360 Siam Bluestone traptrede 100x35x15 cm 1