Graniet tegels

Voor een exclusieve en luxe uitstraling komen graniet tegels goed tot hun recht. Graniet tegels zijn gemaakt van een sterk gesteente dat valt onder de luxe natuursteensoorten. Door het sterke materiaal zijn de tegels bestand tegen intensief gebruik, zijn slijtvast en krassen niet. Door het robuuste uiterlijk is vuil slecht zichtbaar op deze tegels. Onze graniet tegels zijn in verschillende bewerkingen leverbaar, zoals gepolijst, onbewerkt, leather en geborsteld. Deze bewerkingen zijn weer in verschillende kleuren en maten leverbaar. Op deze manier zijn er graniet tegels beschikbaar voor alle wensen en behoeften. Deze tegels worden duurzaam in eigen huis geproduceerd. Zo kunnen wij altijd duurzame topkwaliteit waarborgen. Bekijk hieronder de graniet tegels of het totale aanbod natuursteentegels van Excluton.

Kenmerken van natuursteen tegels

Natuursteen tegels kunnen verschillend zijn bewerkt, elke bewerking heeft zijn eigen kenmerken. Zo zijn gepolijste en geschuurde tegels vaak gevoelig voor krassen. Verzoete tegels zijn gevoelig voor uv-straling, door de blootstelling hieraan zal op den duur de glans uit de tegels afnemen. Zoals de naam al zegt, natuursteen is een echt natuurproduct. De tegels worden uit grote stukken steen gehakt, gespleten of gezaagd. Deze vormen van bewerking zorgen ervoor dat geen tegel hetzelfde is, iedere tegel is uniek. Om deze reden zullen er altijd oneffenheden aanwezig zijn op de tegels en zal er altijd een dikteverschil in de tegels zitten. Excluton tegels ondergaan een grondige kwaliteitscontrole, daarom zullen de afwijkingen nooit groter zijn dan de aangegeven tolerantie.

Onderhoud natuursteen tegels

Het onderhouden van natuursteen tegels is relatief eenvoudig en vaak niet bewerkelijk. Hierbij dient wel rekening gehouden te worden met de keuze van het product, deze keuze dient afgestemd te worden met het verwachtingspatroon en het gebruik. In combinatie met gepast onderhoud zal u jarenlang plezier hebben van de mooie natuursteen tegels van Excluton. Wij adviseren altijd om de natuursteen tegels regelmatig te schrobben met een neutrale natuurzeep, een voedend bestanddeel in deze natuurzeep zorgt ervoor dat de tegels goed worden gereinigd. Aanslag en algen worden hierdoor voorkomen en de stoep zal hierdoor stroef en veilig blijven. Mochten er onverhoopt toch verkleuringen verschijnen in uw natuursteen tegels, zorg er dan voor dat er een vakman bij komt kijken. Een vakman weet vaak hoe vlekken in de sierbestrating kunnen worden verminderd en soms zelfs verwijderd.

Aanleggen natuursteen tegels

Het is raadzaam om een plan uit te werken voordat de sierbestrating met natuursteentegels wordt aangelegd. Denk hierbij goed na over welke natuursteentegel het beste bij u past en wat uw verwachtingen zijn van de sierbestrating. Op de website van Excluton staan verschillende soorten en maten tegels met ieder zijn eigen kenmerken en uitstraling, Excluton helpt u graag verder bij het uitzoeken van de juiste tegels. Een goede voorbereiding van de ondergrond is erg belangrijk bij het aanleggen van sierbestrating met natuursteen tegels, laat u dus goed informeren door de vakspecialist. Let hierbij op dat er goed wordt nagedacht over de onderdelen: grondwerk, waterafvoer, fundering en de kantopsluitingen. Met de juiste voorbereiding heeft u het langste plezier van de sierbestrating en blijft deze strak liggen.

Natuursteen tegels bestellen bij Excluton

Het bestellen van natuursteen tegels is bij Excluton zeer eenvoudig. Als u de geschikte tegels hebt gevonden voor in de tuin, selecteer dan hoeveel vierkante meter u hier van nodig hebt. Vervolgens kan er geheel vrijblijvend een offerte aangevraagd worden, na het aanvragen van de offerte zit u helemaal nergens aan vast en binnen 24 uur zal er contact worden opgenomen. De dichtstbijzijnde Excluton dealer zal vervolgens de natuursteen tegels uitleveren. Gezien Excluton alle producten in eigen productie heeft, kan de duurzaamheid en hoge kwaliteit altijd gewaarborgd worden. Met trots mogen wij dan ook het zilveren cradle to cradle certificaat dragen voor ons duurzame productieproces. Excluton zorgt er altijd voor dat er genoeg voorraad is, zo kunnen wij altijd uit voorraad leveren. Heeft u nog vragen over een bepaalt product of over maken van een offerte? Neem dan gerust even contact met ons op, wij helpen graag verder.

Levering
Verwerkingsadvies
5001399 basalt paaldak verzoet 55x55 1

Geen producten beschikbaar met deze filtercombinatie