Wegens extreme drukte i.c.m. Covid-19 kan levering langer duren. Informeer naar de actuele voorraad bij uw retailer.

Palissades

Net als bij opsluitbanden, kunt u een palissade gebruiken om uw bestrating goed op te sluiten om verzakkingen tegen te gaan. Het grote verschil tussen deze producten is dat een palissade veel sierlijker is en dat hier de mooiste vormen mee gemaakt kunnen worden. Maak bijvoorbeeld een mooie bloembak van een ronde palissade of werk de randen van uw gras af met een vierkante om een strakke rand te creëren. Door de productie in huis te houden kan Excluton altijd een hoge kwaliteit van de producten waarborgen. Verder staat duurzaamheid hoog bij ons in het vaandel. Bent u op zoek naar een duurzame palissade van topkwaliteit? Bekijk dan ons volledige aanbod hieronder en vraag online een offerte aan.

Toepassingen van Palissades

Betonnen palissades kunnen voor meerdere toepassingen worden gebruikt en zijn in verschillende afmetingen en kleuren verkrijgbaar. Ze worden voornamelijk als toevoeging aan sierbestrating gebruikt, om bijvoorbeeld een bordes aan te leggen of een trap in de tuin te maken. Het aanleggen van Excluton palissades is relatief eenvoudig, ze passen mooi in elkaar waardoor een mooi geheel gevormd kan worden. Let hierbij wel op dat bij het aanleggen wordt gekeken naar een goede uitlijning, door de strakke lijn van deze palissades is het van belang dat ze goed zijn uitgelijnd. Bij het aanleggen van uw sierbestrating, is het raadzaam om een bestratingsplan te maken waarin rekening wordt gehouden met de aanleg van alle onderdelen. Zo is het belangrijk dat goed wordt nagedacht over de voorbewerking van de ondergrond, maar ook over de te gebruiken materialen. In dit plan kan ook worden opgenomen waar er gebruik gemaakt gaat worden van palissades. Welke delen van de tuin gaan we bloembakken van maken of waar willen we een verhoging in de tuin maken. Voor elke toepassing in de tuin is er wel een palissade beschikbaar.

Palissades van Excluton

Excluton produceert haar palissades in eigen huis. Wij vinden het erg belangrijk dat de kwaliteit en duurzaamheid van een hoog niveau is. Zo is ons productieproces de afgelopen jaren meerdere malen aangepast om de duurzaamheid van het productieproces te verbeteren. Deze aanpassingen in het productieproces zijn uiteindelijk beloond met een zilveren Cradle-to-Cradle certificaat. Dit certificaat geeft aan dat het productieproces erg duurzaam is. Daarnaast staat de kwaliteit van onze palissades hoog in het vaandel, ieder product dat bij ons uit de fabriek komt, heeft een kritische inspectie doorlopen. Zo kunnen wij de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten altijd waarborgen. Excluton biedt een groot assortiment met palissades op deze pagina, deze zijn in meerdere formaten en kleuren leverbaar.

Palissades bestellen bij Excluton

Het bestellen van de juiste palissades is erg eenvoudig bij Excluton. Zoek eerst op deze pagina de juiste palissade bij uw wensen en bereken hoeveel vierkante meter u nodig heeft voor de sierbestrating. Zet vervolgens de juiste hoeveelheid in uw offerte, vergeet hierbij niet om producten als zand of betontegels aan uw offerte toe te voegen om de offerte compleet te maken. Vraag vervolgens eenvoudig online de offerte aan bij Excluton en u krijg binnen 24 uur een reactie op uw offerte. De dichtstbijzijnde Excluton dealer zal vervolgens een offerte uitbrengen. Doordat Excluton alle productie in eigen beheer heeft, zijn alle artikelen die op de website staan altijd op voorraad. Staat het gewenste product niet op deze pagina of heeft u advies nodig? Neem dan gerust even contact met ons op, wij helpen u graag bij het vinden van de juiste producten. Excluton ondersteunt graag bij het uitzoeken van de juiste stenen, daarom hebben wij een groot aanbod met verschillende voorbeeldtuinen voor u klaargezet. Op deze inspiratiepagina kunt u veel inspiratie opdoen voor uw nieuwe sierbestrating.

Levering
Verwerkingsadvies
4000011D opsluitband 5x15x100 cm antraciet 3