Wegens extreme drukte i.c.m. Covid-19 kan levering langer duren. Informeer naar de actuele voorraad bij uw retailer.

Keerwanden

Wilt u hoogteverschillen gaan aanleggen in uw tuin? Dan zijn onze keerwanden onmisbaar. U kunt ze gebruiken voor de aanleg van:

  • een verhoogd terras
  • bloembakken
  • trappen in uw tuin

Met onze keerwanden vangt u eenvoudig hoogteverschillen in uw tuin op. Een keerwand houdt grond of water tegen en zorgt zo voor een scheiding met de rest van uw tuin. Het is de perfecte manier om te zorgen dat alles op zijn plek blijft. 

Onze keerwanden zijn op duurzame wijze geproduceerd en ijzersterk. U hoeft zich daarom weinig zorgen te maken over de kwaliteit. Daarnaast zijn ze volledig goed afgewerkt en meteen klaar om geplaatst te worden. Onze keerelementen zijn in meerdere maten en kleuren verkrijgbaar. Hieronder ziet u ons volledige assortiment.

Creëer de mooiste tuinelementen met keerwanden

Onze keerwanden zijn perfect voor het realiseren van elk tuinontwerp met hoogteverschillen. U bouwt er bijvoorbeeld mooie, grote bloemborders mee. De keerwand vormt niet alleen de rand op zich, maar houdt ook de grond binnen de bloemborder op zijn plek. Dat doet het natuurlijk ook als u onze keerwanden gebruikt voor de aanleg van een verhoogd terras of een prachtige trap naar een terras of vijver. Ook voor de aanleg van een oprit kunnen onze keerwanden van pas komen. U kunt ze zeker gebruiken als er hoogteverschil is tussen uw oprit en voortuin of tussen uw oprit en die van uw buren.

Voordelen van beton

Onze keerwanden zijn gemaakt van beton en daarom onverwoestbaar en vorstbestendig. Hierdoor blijft uw aangelegde terras, trap of bloembak door weer en wind zijn uitstraling behouden. U kunt gewoon lang blijven genieten van uw verhoogde terras, bloembak of trap en de rest van uw tuin.

Keuze uit drie maten

In ons assortiment keerwanden vindt u L-elementen van grijze of zwarte kleur om uw tuin een strakke, moderne uitstraling te geven. U heeft bij onze wanden keuze uit drie verschillende afmetingen: 40x40, 40x60 en 50x100. Kies de afmeting die bij uw wensen past en geniet van het mooiste resultaat!

Afvoer van regenwater

Omdat onze keerwanden regenwater tegenhouden, kan het water zich op gaan hopen aan een kant van de wand. Daarom is het verstandig om vooraf na te denken over de afvoer van dit water. Met goede afwatering voert u het regenwater af, bijvoorbeeld naar een putje in de buurt van uw keerwanden, en voorkomt u dat de elementen bezwijken onder de druk van het regenwater.

Bestel uw keerwanden bij Excluton

Heeft u plannen om hoogteverschillen aan te brengen of op te vangen in uw tuin? Onze functionele keerwanden zijn onmisbaar voor het creëren van mooie hoogteverschillen. Ze maken bovendien uw tuin in zijn geheel mooier en moderner. Bekijk op onze website op uw gemak ons assortiment en kies de afmeting en kleur die bij uw tuinontwerp passen.

Heeft u de perfecte wand voor uw terras, bloembak of trap gevonden? Dan kunt u vervolgens voor het gewenste aantal elementen een vrijblijvende offerte aanvragen. Hierop ontvangt u binnen 24 uur reactie van onze dealer. Plaatst u bij ons een definitieve bestelling? Dan krijgt u de keerwanden en eventuele andere muurelementen of tegels uit voorraad geleverd. Dat is het voordeel van eigen productie. U kunt dus altijd snel aan de slag in uw tuin!

Heeft u nog vragen over de toepassing van keerwanden? Twijfelt u over welke afmeting of kleur het beste voor uw tuinontwerp is of heeft u een andere vraag? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw tuinwensen.

Levering
Verwerkingsadvies
4000024D Opsluitband antraciet 6x20x100 cm_2