Wegens extreme drukte i.c.m. Covid-19 kan levering langer duren. Informeer naar de actuele voorraad bij uw retailer.

Witzand Bouwmaterialen

Witzand Bouwmaterialen
Witzand Bouwmaterialen is een ambitieus familiebedrijf, trots op het verleden met een sterke focus op de toekomst! Al meer dan 125 jaar zijn wij een betrouwbare partner in het leveren van hout en bouwmaterialen. Met vestigingen in Almelo, Eibergen, Lichtenvoorde, Enschede, Ruurlo en Vriezenveen hebben wij een sterke positie in Oost-Nederland.
Onze showroom in Eibergen biedt een uitgebreid assortiment gevelstenen, dakpannen, keukens, tegels, sanitair, deuren en sierbestrating. In de showroom in Vriezenveen kunt u gevelstenen, dakpannen, tegels, deuren, schuifkasten en een uitgebreid bestrating showplein bekijken. Een prima plek om ideeën op te doen of u te laten adviseren door onze ervaren showroomverkopers. Onze vestiging in Almelo is gespecialiseerd in hout en bewerkingen. Vanuit voorraad leveren wij een ruim assortiment duurzame hout en plaatmaterialen. Al onze vestigingen zijn voorzien van een compleet afhaalcenter en een moderne bouwshop, waar de materialen snel afgehaald kunnen worden.
Natuurlijk leveren we bestelde materialen ook just-in-time op de bouwplaats. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.
We zien u graag in één van onze vestigingen!

 


Lees meer

Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 07:00 - 17:30 uur
Woensdag: 07:00 - 17:30 uur
Donderdag: 07:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 07:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:00 - 12:00 uur
Zondag: Gesloten