Strumpel Sierbestrating

Nico Strumpel is de bestrating specialist voor Soest en ruime omgeving. U kunt hier terecht voor een professioneel advies, de beste materialen en een goede (na)zorg. Voor een goed resultaat waar u jarenlang plezier van wilt hebben is het noodzakelijk dat er ook aandacht wordt besteedt aan de niet zichtbare delen van het bestratingsplan. Denk hierbij aan de voorbereidingen van de ondergrond. Juist deze werkzaamheden bepalen het uiteindelijke resultaat.

Iedere toepassing vereist zijn eigen voorbereidingen. Nico Strumpel kan het gehele traject, van ontwerp tot en met de realisering van het begin tot het eind voor u verzorgen. U bent er dan van verzekerd dat aan alles wordt gedacht en de kwaliteit en uitvoering houden we geheel in eigen hand. Wij kunnen ook rekening houden met zelfwerkzaamheid bij het uitvoeren van een aanleg. U voert dan zelf (delen) van de aanleg uit. Op deze manier is er voor elk budget een passende oplossing.

Kortom: u bent hier aan juiste adres voor bestrating, sierbestrating, muurtjes plaatsen, grindplaten, grindroosters, zwembaden, snoeien, bomen verwijderen en alle andere grondbewerkingen.

In onze Showtuin kunt u rustig rondkijken en inspiratie opdoen. Ook kunnen wij u hier adviseren over de toepassingen van de verschillende materialen, de legvormen, muurtjes en wat nog meer in de woonsituatie van U kan voorkomen. In de showtuin ziet u een mooi assortiment aan hoeveelheid materiaal die niet in elke hoek van de straat te koop is, met een goed advies en blijft u het overzicht houden en kunt u op een verantwoorde wijze een keuze maken.

De tuin is steeds meer een verlengstuk van het woon genieten. De keuze van de materialen en de manier van aanleggen spelen hierbij een grote rol.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor prijzen en andere informatie.


Lees meer

Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00 uur
Dinsdag: 08:00 - 17:00 uur
Woensdag: 08:00 - 17:00 uur
Donderdag: 08:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 08:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 08:00 - 12:00 uur
Zondag: Gesloten