Persbericht

Sierbestrating Groningen

Ons bedrijf wordt gerund door mensen die sinds 1997 ervaring hebben opgedaan bij een gerenommeerd sierbestratingsbedrijf. Heel veel verkoop van verhardingsmaterialen, maar ook ontwerpen en aanleggen van tuinen behoorde tot de werkzaamheden. Door de mogelijkheid voor ons zelf te beginnen is er een wereld voor ons opengegaan. Vijftien jaar ervaring in alles wat er maar speelt op het gebied van tuinaanleg in Groningen heeft ons gemaakt tot wat we nu zijn.
Vorig jaar zijn we verhuisd naar een super locatie vlakbij de A28, afslag Groningen Airport Eelde. Van daaruit hebben we nu de mogelijkheid om overzichtelijk en veel te kunnen laten zien aan de klant.
Ook binnen kunnen we veel meer showen van de aanverwante artikelen, waaronder maatwerk blokhutten, veranda’s en alles voor in de tuin.
Op de website is te zien wat er allemaal mogelijk is, ondersteund door fotoalbums van betreffende onderwerpen. Ook onze webwinkels zijn via deze site te bezoeken. De brochures van diverse leveranciers zijn via onze website door te bladeren.
We zijn volop bezig om ons te richten op een mooi nieuw tuinseizoen.
Kortom: Zeker een bezoek waard!!

 


Lees meer

Openingstijden

Maandag: 09.00 - 17.00 uur
Dinsdag: 09.00 - 17.00 uur
Woensdag: 09.00 - 17.00 uur
Donderdag: 09.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 09.30 - 15.30 uur
Zondag: Gesloten