Wegens extreme drukte i.c.m. Covid-19 kan levering langer duren. Informeer naar de actuele voorraad bij uw retailer.

Kera keramische tegels

Met de Kera keramische tegels van Excluton legt u eenvoudig de mooiste sierbestrating aan. Dit zijn de perfecte hoogwaardige tegels voor het bestraten van:

  • een mooi terras of dakterras
  • verschillende looppaden
  • siervakken rondom beplanting of vijver

Met onze Kera keramische tegels creëert u het mooiste resultaat, wat u ook voor ogen heeft met uw te bestraten oppervlak. Deze tegels hebben de hoogste kwaliteit op alle gebieden: ze zijn zeer onderhoudsvriendelijk, vuilwerend en uitbloei remmend. U heeft hierdoor een minimum aan onderhoud en kunt lang genieten van uw sierbestrating. De hoge kwaliteit maakt ze bovendien geschikt voor bestrating in de openbare ruimte. Wilt u bestraten met de allerhoogste kwaliteit tegels? Bekijk hieronder ons aanbod Kera keramische tegels.

Onze Kera keramische tegels zijn de perfecte keus voor het creëren van de mooiste sierbestrating. Met hun moderne, stijlvolle uiterlijk zijn deze tegels een aanwinst voor elk tuinontwerp. In ons assortiment vindt u de mooiste Kera keramische tegels, verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Breng uw tuinontwerp tot leven

Met onze Kera keramische tegels bestraat u elk oppervlak, met het gewenste resultaat. Het maakt niet uit of u nu een klein of groot terras wilt aanleggen, een schitterend looppad door uw tuin, een pad naar uw voordeur of achterdeur of uw vijver af wilt werken met een mooi siervlak rondom. Met onze Kera keramische tegels mag het resultaat er zijn, helemaal door de subtiele en moderne kleuren waar u uit kunt kiezen. Kiest u voor het donkere Antwerpen of Gent of voor de lichtere Blue of Brussel?

Keramische tegels van zeer hoge kwaliteit!

Onze Kera keramische tegels zijn gemaakt van de allerhoogste kwaliteit, en dat komt de uitstraling van uw bestrating alleen maar ten goede. Het onderhoudsvriendelijke karakter zorgt dat u weinig omkijken naar uw oppervlak heeft, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw terras, dakterras, looppad of andere sierbestrating. Onze Kera keramische tegels zijn bovendien behandeld om vuil, mos en algen te weren en uitbloei te remmen. Uw tegels blijven dus lang schoon en mooi. Ook blijft de kleur van onze Kera keramische tegels lang behouden, omdat het natuurlijke ontkleuringsproces vertraagd wordt.

Geniet van een hoog voetcomfort

Naast alle hoogwaardige eigenschappen van onze Kera keramische tegels is er nog een goede eigenschap waar u van kunt genieten: een hoog voetcomfort. Dat betekent dat onze tegels zijdezacht aanvoelen onder uw voeten. U kunt in de zomer heerlijk met blote voeten over uw terras of andere bestrating lopen!

10 jaar aanvullende garantie

Alsof alle geweldige eigenschappen van onze Kera keramische tegels nog niet genoeg zijn, kunt u ook nog 10 jaar aanvullende garantie op vorstbestendigheid, kalkuitslag, vlekbestendigheid en hoge kleurvastheid aanvragen. U vult hiervoor direct na uw aankoop ons online formulier in om de garantie online te verzilveren.

Bestel uw Kera keramische tegels bij Excluton

Zoekt u de beste kwaliteit tegels, met het mooiste uiterlijk? Bekijk ons assortiment Kera keramische tegels en kies de kleur die helemaal bij uw tuinontwerp past. Heeft u de juiste Kera keramische tegels en toebehoren gevonden voor uw te bestraten oppervlak? Vraag uw vrijblijvende offerte aan, ontvang binnen 24 uur reactie van onze dealer en ontvang uw bestelling direct uit voorraad. U hoeft dus nooit lang te wachten om aan de slag te gaan met het bestraten van uw oppervlak.

Op onze website vindt u meerdere voorbeelden ter inspiratie, zodat u kunt zien wat er allemaal mogelijk is met onze keramische tegels. Onze tegels zijn door hun hoge kwaliteit net zo geschikt voor bestrating in de openbare ruimte. Mocht u na het bekijken van alle mogelijkheden, specificaties en aanlegtips nog vragen hebben, dan kunt u ze ons altijd stellen.

Levering
Verwerkingsadvies
De Kera Twice tegel

Geen producten beschikbaar met deze filtercombinatie