Blog

Houtsnippers / boomschors als bodembedekker

Wilt u eens iets anders dan een stenen terras? Gebruik dan houtsnippers of boomschors als bodembedekker. 


Lees verder

Hoe plaats ik opsluitbanden?

Bent u van plan om Opsluitbanden te gaan verwerken in uw tuin? Deze stappen dient u te volgen voor het juist plaatsen van opsluitbanden.


Lees verder

Keramische tegels in de tuin verwerken

Bent u van plan om keramische tegels te gaan verwerken in uw tuin? In dit artikel leest u onder andere alle voor- en nadelen voor het aanleggen van keramische tegels!


Lees verder

Tuin betegelen? Dit heeft u nodig!

Deze zomer in uw betegelde droomtuin zitten? In dit artikel vertellen we u stapsgewijs wat u nodig heeft om uw tuin te betegelen.


Lees verder

Bloembak maken van stapelblokken

Wilt u nog meer sfeer creëren in uw tuin? Door het maken van een bloembak van stapelblokken zorgt u voor een mooi perspectief. In dit artikel leggen we u stapsgewijs uit hoe u een bloembak maakt. 


Lees verder

5 Tips voor het afwerken van een vijverrand

Er zijn een aantal zaken die bij de vijverrand afwerking altijd gelijk zijn en waar rekening mee gehouden dient te worden. In dit blog hebben we een aantal handige tips voor u op een rijtje gezet!

Lees verder

Keramische tegels: de voordelen en nadelen op een rijtje

Keramische tegels zijn tegenwoordig erg populair: ze bieden voordelen maar ook nadelen. In dit blog hebben we de voor- en nadelen van keramische tegels op een rijtje gezet.


Lees verder

Tuintegels met motief: de absolute kroon op je terras!

Houdt u van vrolijke kleurtjes in de tuin of op het terras? Goed nieuws! Tuintegels met motief worden steeds populairder! Ook Excluton biedt mooie, vrolijke en kleurrijke tuintegels met motief.


Lees verder

Tuin winterklaar maken

Is uw tuin al winterklaar? In dit blogartikel leggen we uit welke stappen u kunt nemen om dit te realiseren. Met deze 10 tips maakt u uw tuin winterklaar.


Lees verder

Tegels voegen: hoe werkt het?

Wilt u uw tegels voegen? In dit artikel gaan we er dieper op in. Het juiste voegmiddel en de juiste bestrating zorgen voor een perfecte uitstraling.


Lees verder

Natuursteen schoonmaken: tips voor een optimaal resultaat

Wilt u natuursteen schoonmaken? In dit blog gaan we dieper in op hoe u te werk moet gaan. Passend onderhoud zal er voor zorgdragen dat u langer plezier heeft van uw terras, oprit of tuinpad.


Lees verder

Oprit tegels uitkiezen? Hier moet u op letten!

Bent u van plan om zelf een oprit aan te gaan leggen met mooie oprit tegels? In dit blog leest u precies waar u op moet letten!


Lees verder

Terras aanleggen: 5 tips voor een mooi terras!

Gaat u een terras aanleggen? In dit blog leest u de 5 belangrijkste tips voor een goede aanpak. Een mooi terras is gegarandeerd!


Lees verder

Tuintegels schoonmaken doet u zo!

Gaat u uw tuintegels schoonmaken? Excluton geeft u de beste tips, tricks & don'ts om uw bestrating schoon te houden. Succes gegarandeerd!


Lees verder

Oprit bestraten: 10 tips voor een optimale start!

Gaat u uw oprit bestraten? In dit blog vindt u 10 tips voor de optimale start! Lees o.a. over de juiste materialen, het uitgraven, afreien en het voegen.


Lees verder