Persbericht

Urban

Urban Garden Tiles zijn geïnspireerd op de zogenaamde oude Hollandse tuintegels maar dan geperfectioneerd!

Kalkuitbloei, vlekken en groene aanslag krijgen geen vat op deze moderne krachtpatsers die zijn geproduceerd volgens de nieuwste technologieën in onze hypermoderne fabriek.

Urban Garden Tiles zijn verkrijgbaar in Silver en Carbon in de trendy formaten 60x60 en 100x100.

Onze Urban Garden Tiles zijn eenvoudig te reinigen, blijven vrij van kalkuitbloei en zijn voorzien van een beschermlaagje zodat de kleur jarenlang mooi blijft; met deze tuintegels hou je dus tijd over om echt van je tuin te genieten!

Hoogwaardige kwaliteit betontegels

Urban Garden Tiles zijn niet alleen ontzettend mooi, je profiteert ook nog eens van tuintegels van de allerhoogste kwaliteit. Deze tuintegels hebben alles in zich voor een mooi en blijvend resultaat. Ze zijn zeer onderhoudsvriendelijk en de hoogwaardige coating zorgt dat het mooie design en de fantastische kleuren jarenlang behouden blijven. Dit maakt deze serie niet alleen een topper voor de tuinliefhebber maar ook nog eens zeer geschikt voor de openbare ruimte. Je kunt dus jarenlang van je Urban Garden Tiles genieten!

Hoog voetcomfort: in de zomer op blote voeten lopen!

Onze Urban Garden Tiles zijn speciaal behandeld voor een hoog voetcomfort. Dat betekent dat deze tuintegels zijdezacht aanvoelen. Je kunt gewoon lekker met je blote voeten over je terras of looppad lopen, handig als je af en toe naar binnen loopt voor een drankje.

Gratis 10 jaar aanvullende garantie

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze Urban Garden Tiles dat wij je, geheel gratis, 10 jaar aanvullende garantie geven op vorstbestendigheid, kalkuitslag, vlekbestendigheid en hoge kleurvastheid. Je kunt de garantie, direct na aankoop, op onze website verzilveren.

Nieuwe tuin of tuinrenovatie? Kies dan voor Urban Garden Tiles!

Ook genieten van een fantastisch terras, looppad of andere vorm van bestrating? Kies dan voor Urban Silver 60x60, Urban Carbon 60x60, Urban Silver 100x100 of Urban Carbon 100x100.

Voor Urban Garden Tiles gekozen? Neem dan de gewenste hoeveelheid vierkante meter tegels op in je offerte aanvraag. Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend en je ontvangt binnen 24 uur reactie van onze dealer. Zo weet je snel waar je aan toe bent. Je krijgt je bestelling altijd uit voorraad geleverd en kunt dus ook nog eens snel aan de slag! Heb je nog vragen over ons assortiment, de bestrating van uw oppervlak of je bestelling? Stel je vraag dan aan ons, wij helpen je graag verder.

Levering
Verwerkingsadvies

Geen producten beschikbaar met deze filtercombinatie