Betontegels

De betontegels van Excluton zijn in alle soorten, kleuren en maten verkrijgbaar. Ze staan voor een strak, simpel en tijdloos design. Onderstaande betontegels zijn verkrijgbaar met en zonder facet, voor een strakke of minder strakke afwerking.

De voordelen van onze betontegels op een rijtje:

  • Gemaakt uit eigen duurzame productie
  • Hoge kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd
  • Te gebruiken voor verschillende toepassingen

Betontegels gebruikt u bijvoorbeeld voor de aanleg voor uw terras of voor een uniek design in uw tuin met looppaden. Ze zijn ook goed te combineren met andere tuintegels, zoals onze abbeystones. Bekijk hieronder het ruime aanbod van Excluton en vraag online uw offerte aan.

Wat kan je met betontegels?

Betonsteen is gemaakt van de combinatie zand, cement, grint, water en vaak een natuurlijke kleurstof. Het mooie van betonsteen is dat je het op heel veel verschillende manieren kunt bewerken. Letterlijk iedere betonsteen is anders en krijgt daardoor zijn eigen sfeertje. Je kunt bijvoorbeeld een betontegel slijpen waardoor deze wat gladder wordt. Het oogt daardoor niet zo ruw en zorgt voor een strakke uitstraling. Betontegels kunnen ook geborsteld worden. Hierdoor wordt de steen een stuk zachter waardoor het lekkerder loopt op blote voeten. Er zijn verschillende bewerkingstechnieken zoals wassen of stralen. Alle bewerkingen geven de steen een unieke uitstraling. Deze “afwerkingen” zorgen er voor dat betontegels voor meerdere doeleinde gebruikt kunnen worden. Het is maar net wat je mooi vindt! In ons assortiment staat een overzicht van de verschillende bewerkingen. Kijk gerust rond en vind de steen die het beste past.

Wat zijn de voordelen van betonsteen?

Door de vele mogelijkheden van betonsteen heb je heel veel verschillende vormen en kleuren. Je hebt betontegels in antraciet, zandgeel, zilver, zalmgeel, sahara, verona. Vrijwel ieder kleurtype is mogelijk. Naast stenen, muurelementen en tegels heb je ook nog stapelblokken, bloembakken of traptreden. Eigenlijk zou je bijna elk onderdeel van je tuin kunnen opbouwen met betonsteen. Daarnaast is het economisch heel voordelig want de prijs-kwaliteit verhouding van betontegels is heel goed. Ze zijn betaalbaar, gaan lang mee en zijn redelijk makkelijk zelf te leggen. Gebruik je betontegels voor de oprit? Let er dan wel op dat de tegels minimaal zes centimeter dik zijn, anders breken ze.

Hoe kies ik de juiste betontegel?

Door de vele mogelijkheden met betonsteen is het soms lastig om een juiste keuze te kunnen maken. Bepaal allereerst welke kleur je het meest aanspreekt. De kleur van je tegel bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer van een tegel. Daarnaast kan je kiezen tussen de verschillende bewerkingen van betonsteen. Kies je voor gecoate tegel, soft comfort, uitgewassen of toch voor naturel? Je kunt ons assortiment ook filteren op eigenschappen zoals: “geschikt voor dakterras” of “onderhoudsvriendelijk”. Dit is handig voor wanneer je opzoek bent naar specifieke stenen. Natuurlijk is het ook belangrijk om te kijken naar het formaat en dikte van de tegel. Kom je er nog niet helemaal uit? Op onze speciale inspiratiepagina staan inspiratievideo’s en voorbeeldtuinen om te laten zien wat er allemaal mogelijk is met betontegels. Ook geven we je tips over het aanleggen, legpatronen en onderhoud van tegels!

Hoe bestel ik betontegels bij Excluton?

Ben je overtuigd van betontegels en overweeg je deze te bestellen? Bij ons kan je vrijblijvend een offerte opvragen. Bekijk welke betontegel je voorkeur heeft en kies uit onze vele maten, vormen en kleuren. Nadat je bij ons een offerte hebt aangevraagd sturen wij je binnen 24 uur een reactie. Heb je een vraag over betontegels, over onze offerte of over het leggen van je tuin, oprit of terras? Stel ze gerust! Wij hebben ruim 45 jaar ervaring als het gaat om betontegels produceren, bewerken en leggen en helpen je graag.

Levering
Verwerkingsadvies